Haberler

33 Liraya Aldığı Domainlere 50 Bin Dolar İstiyor

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta, birçok tanınmış kişinin web sitesi alan adını satın alan 56 yaşındaki Fatih Nalbantbaşı, son olarak İstanbul'da yapımı süren 3'üncü havalimanına verileceğini tahmin ettiği 'rtehavalimani.com'un isim hakkını aldı, 50 bin dolara satışa çıkardı. Nalbantbaşı, Recep Tayyip Erdoğan'ın talep etmesi üzerine isim hakkını kendisine hediye edebileceğini söyledi.

BİRÇOK ÜNLÜNÜN DOMAİNLERİ ONDA

Kentte yerel gazetecilik yapan Fatih Nalbantbaşı, tanınmış kişilerin domain adlarını 33'er liraya tescil ettirip satışa çıkarıyor. Aralarında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Emine Erdoğan, Nazan Öncel, Müjdat Gezen gibi tanınmış kişilerin yanı sıra; birçok bakan, milletvekili, siyasi, belediye, şirket, kurum ve kuruluşun yer aldığı 5 bine yakın alan adını tescillettiren Nalbantbaşı, son olarak yapımı süren 3'üncü havalimanın adının Recep Tayyip Erdoğan'ın baş harflerinden oluşan 'RTE' olacağı yönündeki haberler üzerine harekete geçti. Nalbantbaşı, 'rtehavalimani.com' ve 'rtehavalimanı.com' isimli Türkçe ve İngilizce domainlerin tanesini 33 liradan satın alıp tescilleştirdi.

'HERKES GECE UYURKEN BEN ÇALIŞIYORUM'

Nalbantbaşı, herkesin gece uyuduğu sırada domain isimlerini araştırıp satın aldığını söyledi. Nalbantbaşı, satın aldığı domainleri teklif edenlere sattığını anlatırken şunları söyledi:

"Alan adları eskiden İngilizce idi, sonradan Türkçe karakterli site isimleri de kullanılmaya başlanınca ben de araştırmalar yaptım. Herkes gece uyurken ben çalışıyorum. Ben günde 22 saat çalışıyorum, 2 saat çalışıyorum. Teklif gelmesi durumunda elimdeki alan adlarını satıyorum. Beni her yerden arayarak teklif veriyorlar. Ben her şeyimi buraya yatırdım. Evimim sattım ve buraya yatırım yaptım. Öncelikle büyükşehir belediyelerinin isimlerini, 30 ismi satın aldım. Arkasından ilçe belediyelerinin isimlerini, siyasi parti liderlerinin isimlerini ve ünlü sanatçıların isimlerini satın aldım. Son alarak 'rtehavalimani.com' ve 'rtehavalimanı.com' alan adlarını satın aldım. Teklif gelmesi yönünde satacağım."

'RTE'NİN BEDELİ 50 BİN DOLAR'

Nalbantbaşı, son olarak satın aldığı 'rtehavalimani.com' ve 'rtehavalimanı.com' alan adlarını 50 bin dolara satacağını ifade ederek, Recep Tayyip Erdoğan'dan talep gelmesi durumunda isimleri kendisine hediye edebileceğini kaydetti. Nalbantbaşı, şunları söyledi:

"Şu ana kadar 5 bine yakın alan adını satın aldım. Az önce Recep Tayyip Erdoğan ismine 10 bin dolar verdiler. Ben de tanesine 50 bin dolar istedim. Bizim gayemiz yatırım yapmak. Türkiye'nin de ilerisini düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından talep gelirse kendilerine hediye edebilirim. Her şey para değil çünkü, ben burada iş yapıyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (51)

LALE:

tebrik ediyorum bu amcayı... recep in bizden çaldığı paraları bu şekilde almak zekice =)

19
18
yanıtYanıtla
ererkin@hotmail.com:

lale sen ne lalesisin anladın onu.......

yanıt0
yanıt0
GAiP:

bune ya? ulan ne yatirimi? ne ticareti? tasmi attin kömürmü tasidin? acikgözlülük ückagitcilik bu! ückagitcinin önde gidenisin sen dolandirici! adam firinda calismaktan anasi aglasin sende senin yaptigina ticaret de!

20
9
yanıtYanıtla
leş kargası:

Sırasını bekleyen leş kargasından ne farkın var lan adi herif

17
6
yanıtYanıtla
48:

herkes uyurken ben çalışıyorum demiş adam komik ya.. klavyeyi tuşlamak çalışmak mı bi de arsız arsız demeç vermiş... bunun gibileri bi güzel ıslatacan..

16
5
yanıtYanıtla
REALİST !!!:

ALIN TERİ YOK MU ??? ALIN TERİ . HER ŞEYİ HELALİNDEN KAZANMAK .YOK MU ??? YOK ÖYLE ÜÇ KURUŞA BEŞ KÖFTE . HER KİM KOLAY YOLDAN PARA KAZANMA HEVESİ İÇİNE GİRMİŞSE CEHENNEMLİKTİR !!! ZİRA ALLAH , AVANTACILARI VE HAZIRCILARI SEVMEZ !!!

16
5
yanıtYanıtla
İZMİRLİkalender_1453@windowslive.com:

ALIN TERİ YOK AMA AKIL VAR MANTIK VAR SENDE AKIL AKIL OALNA KIZMA BARİ :)

yanıt0
yanıt0
turkish:

elinde patlar ancak. rtehavaalani.comrteairport.com bir sürü site acabilirler.havaalanı salak mı 50 bin dolar vercek D::D:D:D

18
3
yanıtYanıtla
hulusi batman:

benim için herşey para değil diyor gel de inan.

21
0
yanıtYanıtla
Emre:

Sen bi bardak su ıcersın o domainler uzerıne : )

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title