Haberler

32 Aydır Kayıp Olan Ebubekir Çelebi'nin Ailesinin Tek İsteği Bir Mezarının Olması

Kayseri’de, aracı Kızılırmak nehrine düşmüş şekilde bulunan ancak kendisinden 32 aydır haber alınamayan Ebubekir Çelebi’nin ailesi, "Tek isteğimiz gidip ziyaret edebileceğimiz bir mezarının olması" dedi.

Kayseri'de, aracı Kızılırmak nehrine düşmüş şekilde bulunan ancak kendisinden 32 aydır haber alınamayan Ebubekir Çelebi'nin ailesi, "Tek isteğimiz gidip ziyaret edebileceğimiz bir mezarının olması" dedi.

Kocasinan ilçesine bağlı Yemliha Mahallesi'nde 32 ay önce 50 yaşındaki Ebubekir Çelebi'nin kullandığı otomobil, Kızılırmak nehrine uçmuştu. Kaza sonrasında tüm yapılan aramalara rağmen Ebubekir Çelebi'nin izine rastlanılmamıştı. Çelebi ailesinin yardım çağrıları sonrasında polis, jandarma ve özel arama kurtarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalardan da herhangi bir sonuca ulaşılamamıştı.

Babasından 32 aydır haber alamadıklarını söyleyen Cüneyt Çelebi, "Yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen babam bulunamadı. Ne bir iz, ne de bir haber var. Öldüyse ölüsünün bulunmasını istiyoruz. Hiç olmazsa bir Fatiha okuyacağımız, gidip ziyaret edebileceğimiz bir mezarının olmasını istiyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılırmak Kocasinan Kayseri Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title