Haberler

31. İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

Güncelleme:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, programında önemli bir değişiklik olmaması durumunda ''31. İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı''na katılacak.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin programında önemli bir değişiklik olmaması durumunda "31. İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"na (MODEF 2014)  katılacağını söyledi.

MODEF Fuarcılık AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Özdemir ile birlikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'yle görüştüğünü bildiren Şahin, 15 Nisan'da kapılarını ziyaretçilere açacak olan fuara Bakan Zeybekçi'yi davet ettiğini kaydetti. TBMM'de gerçekleşen görüşmede Bakan Zeybekçi'ye İnegöl'ün ekonomik potansiyeli hakkında kısa bilgiler aktardığını dile getiren Şahin, 2013 yılında 1 milyar 300 milyon dolarlık dış ticaret işlemi gerçekleştiren ilçenin 600 milyon dolarlık dış ticaret fazlası vererek Türkiye'ye örnek olduğunu ifade etti. Şahin, geçen yıl ihracatını yüzde 18 artıran İnegöl'ün dış ticaret hacminde mobilyanın payının oldukça yüksek olduğunu vurgularken, Nisan ve Kasım aylarında yılda iki kez gerçekleştirilen mobilya fuarlarının sektöre can verdiğini sözlerine ekledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin de İnegöl'ün güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu bildiklerini ifade ettiğini anlatan Şahin, Bakan Zeybekçi'nin programında önemli bir değişiklik olmaması halinde İnegöl'e geleceğini söylediğini bildirdi. Bu yıl 15-20 Nisan tarihlerinde 31.si düzenlenecek Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda 178 firma stant açacak. İlçedeki mobilya sektörünü hareketlendirmesi hedeflenen fuarda, 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki portatif alan da kullanılacak.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Şahin Ak Parti İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title