Haberler

BJK Kasımpaşa maç özeti (Beşiktaş maçı geniş özet)

Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti. BJK Kasımpaşa maçı golleri. 30.10.2015 Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan maçın geniş özeti ve mücadelenin tüm detayları haberler.com adresinde.

Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti izle. 30 Ekim Cuma Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve golleri. 30 Ekim Cuma Beşiktaş Kasımpaşa maçının geniş özeti ve Süper Lig'de haftanın maçlarından maç özeti görüntüler. Lider Beşiktaş ligin dişli ekiplerinden Kasımpaşa'yı konuk etti. Eski bir Beşiktaş'lı Rıza Çalımbay'ın takımı Kasımpaşa liderden alacağı puan ya da puanlar ile haftanın sürprizini yapmak isterken Beşiktaş ise zirve yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kazandığı haftayı kayıpsız kapatmak istiyordu. Maçın geniş özet görüntülerini izlemek için aşağıdaki linke tıklayın.  

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇ ÖZETİ (30 EKİM) -

Beşiktaş'ın, Antalyaspor ile yaptığı son maçta riske edilmeyen Gökhan Töre ve Jose Sosa, Kasımpaşa karşısında takımdaki yerlerini alabilecek. Süper Lig'de hafta başında oynanan ve siyah-beyazlı takımın deplasmanda 5-1 kazandığı Antalyaspor karşılaşmasında, hafif sakatlığı bulunan Gökhan Töre ile hasta olan Sosa riske edilmemişti.  

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Ersan Adem Gülüm ise Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Kasımpaşa'da ise sakatlıkları bulunan Orhan Şam ve İsmail Ayaz yok.  
 
BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA 

STAT : Başakşehir Fatih Terim 

HAKEM : Cüneyt Çakır 

SAAT : 21.45  

YAYIN : Lig TV 

BEŞİKTAŞ : Tolga, Beck, Tosic, Rhodolfo, İsmail, Necip, Atiba, Gökhan, Oğuzhan, Olcay, Gomez 

TEKNİK DİREKTÖR : Şenol Güneş 

KASIMPAŞA: Isaksson, Veysel, Bozhikov, Titi, Veigneau, Andre Castro, Donk, Tunay, Scarione, Adem, Eren 

TEKNİK DİREKTÖR : Rıza Çalımbay 
 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Rıza Çalımbay Galatasaray Kasımpaşa Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title