Haberler

Beşiktaş Kayserispor maçı geniş özet / BJK 31. hafta maç özeti

Beşiktaş Kayserispor maçı özeti. 31. Hafta Spor Toto Süper Lig maç özetleri. Beşiktaş Kayserispor maçı geniş özeti ve 31. hafta karşılaşmalarının maç özeti görüntüleri, en güzel golleri ve tüm detayları için aşağıdaki bağlantıyı izleyin. BJK Kayseri maç özeti için linkle tıklayınız.

Beşiktaş Kayserispor maç özeti. Beşiktaş Kayserispor maçı golleri. 30 Nisan Cumartesi Beşiktaş Kayserispor maç özeti ve mücadelenin tartışmalı pozisyonları. Son haftalara lider giren Beşiktaş yeni stadında 2. galibiyetini almak için sahaya çıktı. Düşme hattının hemen üzerinde bulunan Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş'ta hedef mutlak galibiyetti. Hatanın telafisi olmayacağı haftalara girildiğini bilen Beşiktaş Kayserispor karşısında favori olsa da kötü bir sürprize izin vermek istemiyordu. Beşiktaş Kayserispor maç özeti ve BJK Kayseri golleri haberler.com'da. Mücadelenin geniş özet görüntülerini izlemek için aşağıdaki bağlantıyı izleyin. 

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇ ÖZETİ 

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 3 puan önünde 70 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş, Vodafone Arena'da konuk edeceği Kayserispor'u yenerek zirve yarışında hata yapmak istemiyor.  

Geçen haftaki Akhisar Beledispor maçına damga vuran bireysel hatalar, Kayserispor maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş'i defans hattında yine farklı arayışlara yöneltti. Manisa deplasmanının en çok eleştirilen isminden biri olan Alexis Delgado'yu hafta içi antrenmanlarında sık sık uyaran Güneş'in, bu oyuncunun alternatifi olarak Necip ve Tosic arasında seçim yapacağı öğrenildi. 

Son antrenmanda Alexis'i yedek takıma gönderip, Necip ve Tosic'i sırayla stoperde deneyen tecrübeli teknik adamın, bu konudaki kararını maç günü vereceği ifade edildi. 

Kalede yine Tolga Zengin'e yer verecek olan Şenol Güneş, cezası biten Andreas Beck'i Serdar Kurtuluş'un yerine ilk onbire monte edecek. 

Kayserispor maçı öncesinde tecrübeli teknik adamı düşündüren bir başka konu ise Oğuzhan Özyakup'un durumu. Çarşamba günü yapılan antrenmanda ayağı burkulan ve iki gün çalışmalara katılmayan Oğuzhan'ın durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Oğuzhan'ın iyileşmemesi durumunda Tolgay Arslan'ın, Atiba'nın yanında görev yapması bekleniyor. 

Beşiktaş, Kayserispor maçına sarı kart ceza sınırında olan 5 futbolcu ile çıkacak. 3'er sarı kartı bulunan Mario Gomez, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan Kayserispor karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki maç olan Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek. 

Derbiye eksik oyuncu ile çıkmak istemeyen Şenol Güneş'in, futbolcularını sakin kalmaları konusunda uyardığı ifade edildi. Siyah-beyazlılarda Mario Gomez 13, İsmail Köybaşı 10, Olcay Şahan 9, Necip Uysal 5 ve Oğuzhan Özyakup 4 maçtır 3'er sarı kartla oynuyor.

Öte yandan yönetim başta olmak üzere teknik heyetten, doktoruna, malzemecisinden aşçısına kadar herkes, futbolcuların stres yaşamaması için seferberlik ilan etmiş durumda. 

Başkan Fikret Orman ve yöneticiler hafta boyunca tesislerde üs kurup, futbolcularla yakından ilgilendiler. Hatta haftalık toplantıyı dahi Nevzat Demir Tesisleri'nde yapan yönetim kurulu, bu toplantıda şampiyonluk primini de 3 milyon dolar olarak belirleyerek oyunculara artı moral verdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Oğuzhan Özyakup Kayserispor Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title