Haberler

    300 Milyon Euro'luk Fiyasko!

    El Clasico'da Real Madrid'e kötü bir oyunun ardından 3-1 yenilen Barcelona'nın performansı sorgulanıyor.

    27 Mayıs 2011'de Barcelona, Wembley'de harika bir oyunun ardından Manchester United'ı yenerek Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürürken, dünyanın en iyi takımı gerçek bir futbol dersi vermişti.

    Bu başarılı kadronun devam edeceği tahmin ediliyordu; ancak bir yıl sonra Pep Guardiola takımla geçirdiği dört yılın ardından biraz dinlenmek için zaman istedi ve görevinden ayrıldı. Guardiola'nın ayrılmasının ardından takımın yeniden dizayn edilmesi ve kadronun değiştirilmesi gündeme geldi. Pep ayrıldıktan sonra Katalan ekibi Alba ve Song'u kadrosuna kattı. 2012-13 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih karşısında 4-0 ve 3-0'lık hezimete uğranmasına karşın, 100 puanlı şampiyonluk takımın ihtiyacı olan yeniden yapılanmayı engelledi. Daha sonra kamuoyunda sıkça tartışılan Neymar dışında oyuncu alınmazken, 2013-14 sezonunda başarıların uzağında kalındı. Barcelona o sezon La Liga'yı 2. sırada tamamlarken, Kral Kupası'nı finalde kaybetti, Şampiyonlar Ligi'ne ise çeyrek finalde veda etti. Barcelona Sportif Direktörü Andoni Zubizarreta, ise sezon başında ise 7 oyuncu için 162 milyon Euro harcadı. Ancak bu transferler bir türlü ön plana çıkamadı.

    Bu sezonun en büyük maçlarından biri Bernabeu'da oynandı. Real Madrid, ezeli rakibini 3-1'le yenerken, teknik direktör Luis Enrique, 2011 Şampiyonlar Ligi finalinde oynayan 7 isme ilk 11'de şans verdi. Defansta aynı üçlü yer alırken, orta saha aynı isimlerden oluştu. Akıllara ise geride kalan 3 transfer döneminde harcanan 300 milyon Euro geldi. Yüksek paralara alınan oyunculardan istenilen verimin alınamaması, alınanların ise takımın yükünü kaldıramayacak düzeyde olması, Katalan devinin geleceği için soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu?

    NTVSpor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title