Haberler

30 Yıllık Muhtara Şiirli Teşekkür

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki şair Ahmet Nedim Hergül, 7. defa seçilen Kocacami Mahallesi Muhtarı Ahmet Gürbüz için şiir yazdı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki şair Ahmet Nedim Hergül, 7. defa seçilen Kocacami Mahallesi Muhtarı Ahmet Gürbüz için şiir yazdı. Gürbüz'ün başarılı bir muhtar olduğunun altını çizen Hergül, mahalle halkının oylarını hak ettiğini söyledi.

Kocacami Mahallesi'nde oturan şair Ahmet Nedim Hergül, muhtar Ahmet Gürbüz'ü işlettiği berber dükkanında ziyaret ederek yazdığı şiiri verdi. 64 yaşındaki Gürbüz'ün mahallenin muhtar amcası olduğunu anlatan Ahmet Nedim Hergül, "Muhtarımız işini çok iyi yapıyor. Bu yüzden mahalle halkı gene onu seçti. İlçemizin görevdeki en eski muhtarı. Ben de kendisini çok seviyorum. Duygularımı da şiirle dile getirdim" dedi. Şair Ahmet Nedim Hergül'e teşekkür eden muhtar Ahmet Gürbüz de, "30 yıldan bu yana muhtarlık yapıyorum. İşimi severek yapıyorum. Son seçimde mahalle halkının oylarıyla tekrar seçildim. Ahmet bey de benim için bir şiir yazmış. Bu şiiri dükkanımın en güzel köşesine asacağım. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu etti" dedi.

SAYIN MUHTARIM

Aldığın oyları hak ettin

Halkın içinden gelensin

Mahallemizin muhtar amcası

Engin bir hizmet aşkın var

Tebrikler sayın muhtarım

Görev her şeyin üstünde diyorsun

Üstüne düşeni yapıyorsun

Ruhunda çalışma isteği var

Burhaniye' de tarih yazdın

Üstelik otuz yılı devirdin

Zor olanı başardın sayın muhtarım - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Gürbüz Burhaniye Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title