Haberler

30 Yıl Sonra Kanalizasyona Kavuşacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesinde daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan Dargıl Mahallesine sıfırdan kanalizasyon hattı döşüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesinde daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan Dargıl Mahallesine sıfırdan kanalizasyon hattı döşüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'da kanalizasyon hattı döşenmeyen yer bırakmıyor. Gördes'in Karayağcı ve Beğenler mahallelerindeki kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan MASKİ, 30 yıldır kanalizasyon hattı bulunmayan Dargıl Mahallesi için de çalışmalarına başladı. MASKİ ekipleri, mahalleye sıfırdan 2 bin metrelik ana kanalizasyon hattı döşüyor.

"30 yıldır kanayan yaramıza çare oldular"

MASKİ tarafından yapımı devam eden kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade eden Dargıl Mahalle Muhtarı Ferhan Gürer, "163 hane bulunan mahallemizde daha önce böyle bir çalışma yapılmamıştı. Mahallemizin en büyük sorunu, Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ tarafından çözülüyor. Kanalizasyon hattı çalışmasından sonra isale ve içme suyu hatlarımızın çalışmalarının da başlayacağı bilgisini yetkililerden aldım.30 yıldır kanayan yaramıza çare olan ve halkımıza en iyi hizmetleri sunmak için çalışan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Yakup Koç ve çalışanlarına mahallem adına çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gördes Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title