Haberler

30. Torunlar Atletizm Şenliği Ve Yarışması Başlıyor

Güncelleme:

Baydöner'in Desteklediği ve Bu Yıl 30.'su Düzenlenen "Torunlar Atletizm Şenliği ve Yarışması", 17 Nisan'da Düzenlenen Basın Toplantısı İle Duyuruldu!


İzmir Karşıyaka Rotary Kulübü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla ve Baydöner'in desteğiyle düzenlenen "30.Torunlar Atletizm Şenliği ve Yarışması" bu yıl 20 Nisan tarihinde elemeler ile başlayacak etkinlik, 17 Nisan Cuma günü İzmir Alsancak Küçük kulüp'de gerçekleştirilen toplantı ile basın mensuplarına anlatıldı.

1985 yılında Karşıyaka Rotary Kulüp üyeleri tarafından, gençleri ve çocukları spor yapmaya özendirmek amacı ile bir proje olarak başlatılan, daha sonra gördüğü büyük ilgi ile gelenekselleşen bu yarışmadan oldukça başarılı sporcular yetişti.

İzmir ve çevresindeki okullardan 6-14 yaş arası çocukların katıldığı yarışma, bu yıl 20-21 Nisan 2015 tarihinde elemeler, 13 Mayıs tarihinde final yarışları ile gerçekleşecek. Yarışmada derece alan gençlere, tablet ve bilgisayar, yaklaşık 2500 katılımcıya ise içlerinde kırtasiye malzemesi, yiyecek, içecek, şapka, tshirt vb malzemelerin bulunduğu çanta hediye edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karşıyaka Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title