Haberler

30 Günde 30 Park Projesi

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi “30 Günde, 30 Park” Projesi kapsamında, Sevgi ve Hayat isimleri verilen 24 ve 25’nci parkların temellerini attı.

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi "30 Günde, 30 Park" Projesi kapsamında, Sevgi ve Hayat isimleri verilen 24 ve 25'nci parkların temellerini attı.

24 ve 25'nci park için Yakınca Mahallesi'nde temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çınar, Mehmet Güner, Muammer Zafer, Haydar Şahin, muhtarlar, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Yakınca Mahallemizde Sevgi ve Hayat Parkı olmak üzere iki parkın temelini atıyoruz. Sevgi Parkımız bin 100 metrekare yeşil alan, 300 metrekare sert zemin, 700 metrekare fitness ve oturma alanı olmak üzere toplamda 2100 metrekaredir. Hayat parkımız ise 1000 metrekare yeşil alan, 900 metrekare sert zemin, 200 metrekare fitness ve oturma alanı olmak üzere toplamda bin 850 metrekaredir. Bu parklarımızın sulaması tamamen otomatik olup, parkın içinde çocuk oyun alanları, açık hava spor aletleri, pergolalar, çeşme ve oturma alanları bulunacaktır. Parklarımızın Malatya'mıza ve Yeşilyurtlu hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Hacı Yeşilyurt Yakınca Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title