Haberler

30 Ağustos Zafer Kupası Atıcılık Müsabakaları

Atıcılık Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında bulunan “30 Ağustos Zafer Kupası Atıcılık Müsabakaları” tamamlandı.

Atıcılık Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında bulunan "30 Ağustos Zafer Kupası Atıcılık Müsabakaları" tamamlandı.

Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kocabey, iki gün süren ve Yücel Kılıçyaldır Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 50 sporcunun katıldığını belirtti.

Spor sayesinde dostluklar oluşturduklarını belirten Kocabey, müsabakaların kıyasıya mücadele içinde geçtiğini ifade etti.

Ayrıca müsabakaları Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel, Şube Müdürleri Cemal Demirağ ile Mahmut Kır yakından takip etti.

Bu arada gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel, Eski Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Törel Şener, Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kocabey ile diğer yetkililer verdi.

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların isimleri şu şekilde:

Trap: Emre Yıldırım, Yusuf Metehan Özgen, Ali İhsan Kaya

Skeet: Okan Yüce, Şaban Şal, Ahmet Önür - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title