Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

Karabük Valisi Mehmet Aktaş ve AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karabük Valisi Mehmet Aktaş ve AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aktaş, mesajında, tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olan, milletin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zaferi'nin, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösterdiğini belirtti.

Milletin makus talihini değiştirmiş olan bu zaferle Türk milletinin hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat ettiğini ifade eden Aktaş, şunları kaydetti:

"Büyük zaferin 94. yıl dönümünde, cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, aziz milletimizin ve değerli Karabüklü hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını yürekten kutluyorum."

- Burhanettin Uysal

Uysal da 26 Ağustos 1922 sabahı başlayan Büyük Taarruz ve ardından gerçekleştirilen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesinin, vatanın ne pahasına olursa olsun teslim edilmeyeceğinin kanıtı ve aziz milletin kendi kaderine yalnızca kendisinin yön vereceğinin nihai ispatı olduğunu belirtti.

Ülkeyi parçalamak isteyenlerin milletin izzetli direnişi karşısında çaresiz kaldığını aktaran Uysal, şunları kaydetti:

"Dün olduğu gibi bugün de şer odaklarının ülkemizde bir yönetim ve güvenlik zafiyeti oluşturmasına izin vermeyeceğiz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast etmek isteyen güçler daima devletimizi bütün azamet ve kudretiyle karşılarında bulacaktır. 15 Temmuz'da da FETÖ üyesi hainlerin darbe ve ihanet teşebbüsüne, dünyada emsali görülmemiş şekilde ülkemizin ve milletimizin istiklali ve istikbali için meydanlara inen aziz milletimiz hainlerin uçaklarına, tanklarına, kurşunlarına dur dediler. Ülkemizin geleceği için gözünü kırpmadan canını feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin yiğit kahramanlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyor, ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Uysal Mehmet Aktaş Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title