Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yılmaz, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu süreçte en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi'nin, kahraman Türk ordusu ve aziz Türk milletinin şanlı tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Türk milletini yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verilen muhteşem bir mücadele ile bu güzel vatanın kendilerine emanet edildiğine dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

"Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir.

Bizler de milletimizle birlikte, atalarımızın bize emanet ettiği bu güzel ülkemizi, her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız ve her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu mücadelemiz sonucunda kazandığımız bağımsızlığımızı her zaman koruyacağız. Bu zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi ve 15 Temmuz hain darbe gecesinde tanka, tüfeğe ve mermiye iman dolu göğsü ile karşı koyan şehitlerimizi rahmetle kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti Yalova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title