Haberler

Karaman Valisi Koca'dan 30 Ağustos Mesajı

Güncelleme:

Karaman Valisi Koca, "Bağımsız ve onurlu şekilde var olabilmek için gösterilen üstün çaba, bizim yolumuzu aydınlatan en önemli manevi kaynaklarımız arasındadır" dedi.

Karaman Valisi Murat Koca, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Asırların mücadeleleri sonucunda kazanılmış olan kutlu vatan toprakları üzerinde, bağımsız ve onurlu şekilde var olabilmek için gösterilen üstün çaba, bugün bizim yolumuzu aydınlatan en önemli manevi kaynaklarımız arasındadır" ifadesini kullandı.

Koca, mesajında, Türk milletinin, fedakarlıklarla kazandığı istiklal mücadelesini bütün dünyaya duyurduğu ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos'un Türk ordusu ve milletinin tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

30 Ağustos'un Türk milleti için onur ve gurur günü olduğunu ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Asırların mücadeleleri sonucunda kazanılmış olan kutlu vatan toprakları üzerinde, bağımsız ve onurlu şekilde var olabilmek için gösterilen üstün çaba, bugün bizim yolumuzu aydınlatan en önemli manevi kaynaklarımız arasındadır. Milletçe elde ettiğimiz başarılar ve ülkemizin geldiği seviye, yolumuzun açık olduğunun en önemli göstergesidir. Büyük hamleler gerçekleştiren Türkiye geleceğe umutla bakmakta ve güvenle yoluna devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum." - Karaman

Kaynak: AA / Yerel

Zafer Haftası Murat Koca Karaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title