Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı Kocaeli'de Coşkuyla Kutlandı

Güncelleme:

Büyük fedakarlıklarla elde edilen 30 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi'nin 92. yıldönümü Kocaeli'de düzenlenen etkinliklerde coşkuyla kutlandı.

Sabah saatlerinde Kocaeli Valiliği'nde düzenlenen tören ile başlayan etkinlikler valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı'na Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Garnizon Komutanı İsmail Metin Temel'in çelenk bırakması ile sürdü. Çelenk töreninin ardından Kocaeli Valisi Ercan Topaca makamında tebrikleri kabul etti.

Valilik binasındaki programında ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında her yıl düzenlenen resmi geçit töreni için Doğu Kışla Parkı'na geçildi. Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Garnizon Komutanı İsmail Metin Temel'in halkı selamlaması ile başlayan program resmi geçit töreni ile devam etti. Vatandaşlar geçit törenine alkışlarla eşlik etti. Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen kutlama töreni, askeri geçit töreninin ardından sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Zafer Haftası Ercan Topaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title