Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı

SİVAS (AA) - CHP Sivas İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

SİVAS (AA) - CHP Sivas İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu ve üyeler Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde toplandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Karasu, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Karasu, burada yaptığı açıklamada, 94 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde destansı bir mücadele ile bağımsızlık zaferi kazanıldığını söyledi.

Din, dil, ırk fark etmeksizin özgürlük ve bağımsızlık için kenetlenildiği zaman hiçbir gücün Türkiye'yi yıkamayacağını vurgulayan Karasu, "30 Ağustos 1922 bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin temelidir. Bizler, bizleri bir arada tutan bu değerlere, miraslara ne olursa olsun sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bu duygularla 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını saygı, minnetle anıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Sivas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title