Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı

Dinar ve Sandıklı ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla tören yapıldı.

Dinar ve Sandıklı ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla tören yapıldı.

Dinar Hükümet Konağı'ndaki tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin bırakılmasıyla başladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile devam etti.

Garnizon Komutanı Yüzbaşı İlker Karademir, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından ise Kaymakam Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İlker Karademir ve Belediye Başkanı Saffet Acar, tebrikleri kabul etti.

Sandıklı

Sandıklı'da yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başladı.

Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu gerçekleştirildi, ardından İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunduğu programda, konuşan Sandıklı İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhitin Bilgiç, ülkesini, zulümden, felaketten ve sıkıntılardan kurtarmış olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, çağın ihtiyaç duyduğu niteliklerde donanmış olarak yurdunu, ulusunu iç ve dış her türlü tehlikeye karşı koruma ve kollama görevini hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan yerine getirdiğini söyledi.

Törenin ardından Kaymakam Faik Arıcan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhittin Bilgiç ve Belediye Başkanı Mustafa Çöl, tebrikleri kabul etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Şahin Sandıklı Dinar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title