Haberler

İzmir'de Silah ve Araç Gereçler Sergilendi

Güncelleme:

İzmir'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetlerini tanıtıcı standlar açıldı, askeriyeye ait silahlar, araç ve gereçler sergilendi

Cumhuriyet Meydanı'nda Kara, Hava Kuvvetleri komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlıklarına ait silahların, araç ve gereçlerin sergilendiği etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Zırhlı personel taşıyıcı, obüs, mayına karşı etkili araçlar, radar, hava sistemleri ile çeşitli silahların yer aldığı sergilerde vatandaşlara askerler tarafından bilgiler verildi.

Ege Ordusu Bölge Bando Komutanlığı ise Cumhuriyet Meydanı'nda konser verdi. Çeşitli parçalar seslendiren bandoya vatandaşlar da eşlik etti.

Alana kurulan seyyar mutfakta ise vatandaşlara çeşitli gıda maddeleri dağıtıldı.

1. Kordonda ise Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait ambulans helikopter ile Kara Kuvvetlerine Komutanlığı'na ait helikopter vatandaşların ziyaretine açıldı. Helikopterlere binen vatandaşlar askerler tarafından bilgilendirildikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Zafer Haftası İzmir Tsk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title