Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı

Düzce Valisi Su, Düzce Belediye Başkanı Keleş ve DÜ Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Su, mesajında, büyük zaferin 92'nci yılını coşkuyla kutladıklarını belirtti.

Bağımsızlık mücadelesinin 19 Mayıs 1919'da başladığını hatırlatan Su, mesajında, şunları kaydetti:

"Bağımsızlık mücadelesi milletimizin birlik, beraberliği, azim ve gayreti, fedakarlık ve cesareti ile tüm mazlum milletlere örnek teşkil edecek şekilde 30 Ağustos 1922'de muhteşem bir zaferle taçlanmış ve tarihe altın harflerle yazılmıştır. Bu büyük zaferden aldığımız güçle, bizlerde bize emanet edilen vatanımızı çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız."

Düzce Belediye Başkanı Keleş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise, 92 yıl önce kazanılan zaferin bayramla taçlandırıldığını vurguladı.

Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladıklarını dile getiren Keleş, mesajında şunları bildirdi:

"Aziz Türk milletimiz, birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişime, bundan 92 yıl önce cevabını vermiş, İstiklal mücadelesinden alnı ak bir şekilde çıkmıştır. 30 Ağustos Zaferi'nin 92. yılında, bizlere güçlü bir Türkiye inşa etmek için sağlam temeller oluşturan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyor, Düzceli hemşehrilerimin ve Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum."

-DÜ Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlu

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu da mesajında, Büyük Taarruz'un yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladıklarını belirtti.

Prof. Dr. Şerifoğlu, "Köklü tarihiyle milletimiz, milli mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü dolayısıyla başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsız yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadesini kullandı. - Düzce

Kaynak: AA / Yerel

Funda Sivrikaya Şerifoğlu Mehmet Keleş Yakup Keleş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title