Haberler

Vali Coş'tan 30 Ağustos Mesajı

Güncelleme:

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş mesajında, Türk milletinin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümünü kutlamanın onur ve sevinci içerisinde olduklarını belirtti.

Türk milletinin, Kurtuluş Savaşı'nda daha da belirginleşen yüce inanç ile imanlı milli şuurunun, her zaman canlı kalacağını ve gençliğe rehber olmaya devam edeceğini kaydeden Coş mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu büyük zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün, demokrasimizi daha da geliştirmek, insan hak ve özgürlüklerini korumak, ekonomimizi güçlendirmek, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, bilim, kültür ve sanatta dünyaya örnek bir ülke olabilmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Farklılıklarımız birliğimizi tamamlayan zenginliklerimizdir. En büyük gücümüz olan çalışkanlığa, birlik ve beraberliğe daima ihtiyacımız olduğu gerçeğini hiç bir zaman unutmamalıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Avni Coş Zafer Haftası Sakarya Yerel Haberler

title