Haberler

3. Yaş Baharı Kongresi

Kongrenin global iletişim sponsoru Anadolu Ajansına katkılarından dolayı ödül verildi Anadolu Ajansı Genel Müdür Vekili Ebubekir Şahin'e ödülü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından takdim edildi.

Uluslararası 3. Yaş Baharı Turizmi ve Dinamikleri Kongresi'nin global iletişim sponsoru Anadolu Ajansına katkılarından dolayı ödül verildi.

Anadolu Ajansı Genel Müdür Vekili Ebubekir Şahin, ödülü Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in elinden aldı.

Anadolu Ajansının global iletişim sponsorluğunda Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara ve Hacettepe üniversitelerinin işbirliği ile çeşitli firmaların desteğiyle düzenlenen "Uluslararası 3. Yaş Baharı Turizmi ve Dinamikleri Kongresi" başladı.

İki gün sürecek kongrenin açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Anadolu Ajansı Genel Müdür Vekili Ebubekir Şahin, eski bakanlardan Güldal Akşit ile kamu ve özel kurum ve kuruluşlardan temsilciler, üniversite ve STÖ temsilcileri katıldı.

-Anadolu Ajansının ödülünü Genel Müdür Vekili Şahin aldı

Kongredeki konuşmaların ardından katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara, "Yaşlılık ve Teknoloji Resim Yarışması"nda birinci ve ikinci olan resimlerin reprodüksiyon tabloları hediye edildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de ATO, Microsoft, Flavius Sağlık Grubu, Samsung ve Avea Türkiye temsilcilerine ödüllerini verdi.

Kongrenin global iletişim sponsoru Anadolu Ajansına, katkılarından dolayı ödül takdim edildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anadolu Ajansı Genel Müdür Vekili Ebubekir Şahin'e, yarışmada ikinci olan eserin reprodüksiyon tablosunu hediye etti.

Yaşlılık ve Teknoloji Resim Yarışması Samsung Teknoloji Ödülleri'nde dereceye giren 6-12  yaş grubu öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar ve cep telefonu dağıtıldı.

Aynı yarışmaya katılan ve dereceye giren yaşlılara da ayak masaj ve terapi cihazları Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş tarafından verildi.

Medikal Turizm Derneği Başkanı Sinan İbiş, yarışma ile yaşlılık süreçlerine ilişkin farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirterek, dereceye giren resimleri poster olarak, 2 bin adet çoğalttıklarını, böylece eserleri ölümsüzleştirdiklerini söyledi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Ebubekir Şahin Fatma Şahin Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title