Haberler

3. Üniversiteler Kış Spor Oyunları

Erzurum'da düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Üniversiteler Kış Spor Oyunları'nın (Ünilig) Alp disiplini branşında ödül töreni yapıldı.

Erzurum'da düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Üniversiteler Kış Spor Oyunları'nın (Ünilig) Alp disiplini branşında ödül töreni yapıldı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Palandöken Kayak Merkezi'ndeki bir otelin pistinde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, kayak sezonunun sona ermesine sayılı günler kaldığını söyledi.

2011'de yapılan Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın ardından Üniversiteler Kış Spor Oyunları'nın düzenlenmesiyle üniversite öğrencilerinin tekrar Erzurum'da buluştuğunu ifade eden Tamer, "Esas amacımız, üniversite eğitimi sırasında gençlerimize kar sporlarını sevdirmek, bu sporları sonraki yaşamlarına aktarmalarıdır." dedi.

Tamer, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği, Spor Genel Müdürlüğünün katkılarıyla, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu iş birliğinde düzenlenen yarışmaya 33 üniversiteden 5 farklı branşta 730 kişinin katıldığını sözlerine ekledi.

Dereceye giren sporculara Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer, asbaşkan Prof. Dr. Mehmet Günay, Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcisi Savaş Keskin, Atatürk Üniversitesi Spor Bilim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Elmalı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil madalya ve kupalarını verdi.

Alp disiplini slalom ve büyük slalom yarışlarında dereceye giren sporcular şunlar:

1. gün kadınlar slalom:

1- Özlem Çarıkçıoğlu (Koç Üniversitesi)

2- Ferziye Pınar (Erciyes Üniversitesi)

3- Ezgi Özçelikel (Yeditepe Üniversitesi)

1. gün erkekler slalom:

1- Serdar Deniz (Atatürk Üniversitesi)

2- Halit Zeylan (Atatürk Üniversitesi)

3- Mustafa Topaloğlu (Atatürk Üniversitesi)

2. gün kadınlar büyük slalom:

1- Özlem Çarıkçıoğlu (Koç Üniversitesi)

2- Gizem Şeflek (Atatürk Üniversitesi)

3- Ferziye Pınar (Erciyes Üniversitesi)

2. gün erkekler büyük slalom:

1- Serdar Deniz (Atatürk Üniversitesi)

2- Mustafa Topaloğlu (Atatürk Üniversitesi)

3- Yiğit Erinç Çakır (Kocaeli Üniversitesi)

Alp disiplini genel tasnif takım:

1- Koç Üniversitesi

2- Yeditepe Üniversitesi

3- Erciyes Üniversitesi

Alp disiplini erkekler genel tasnif takım

1- Atatürk Üniversitesi

2- İstanbul Üniversitesi

3- Uludağ Üniversitesi

Kaynak: AA / Spor

Atatürk Üniversitesi Koç Üniversitesi Türkiye Erzurum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title