Haberler

3. Salcano Dağ Bisikleti Yarışı Arnavutköy'de Düzenlendi

3.Arnavutköy Belediyesi ve bisiklet markası Salcano bisikletlerinin iş birliği ile düzenlenen 3.Salcano Dağ Bisikleti Yarışı bugün koşuldu.

3. SALCANO DAĞ BİSİKLETİ YARIŞI ARNAVUTKÖY'DE DÜZENLENDİ

SALCANO BİSİKLET YÖNETİM KURULU ÜYESİ AKGÜL BİSİKLET SPORU, OLİMPİYATTA ÜLKEMİZE MADALYA GETİREBİLECEK BRANŞLARDAN BİRİ

Arnavutköy Belediyesi ve bisiklet markası Salcano bisikletlerinin iş birliği ile düzenlenen 3. Salcano Dağ Bisikleti Yarışı bugün koşuldu.

Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin arkasından başlayan 3. Salcano Dağ Bisikleti yarışının startını, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı verdi.

Arnavutköy Parkurunda 3. Kez koşulan Salcano Dağ Bisikleti Şampiyonası; ikisi uluslararası, dördü de ulusal olmak üzere toplam 6 kategoride yapıldı. Elit Erkekler ve Elit Bayanlar kategorileri uluslararası, Genç Erkekler, Master Erkek, Yıldız Erkekler, Yıldız Bayanlar ise ulusal kategoride gerçekleşti.

Sabah gerçekleştirilen ilk startta, ulusal kategoride yarışan sporcular kıyasıya yarışırken, öğleden sonra startı verilen uluslararası kategoride ise sporcuların mücadeleri çekişmeli anlara sahne oldu.

Arnavutköy parkurunda zorlu etapları başarıyla geçen bisikletçiler, dik rampaların olduğu yerlerde bisikletlerini sırtlarında taşıyarak yarışa devam ettiler. Parkurun ormanlık alan içerisinde olması ve zeminin gevşek kum ile çakıllardan oluşması sporcuları zorlasa da genel itibariyle sporcular için keyifli bir yarıştı.

3. Salcano Dağ Bisikleti yarışması sonunda, dağ bisikletine ilgi duyan ve seyretmek için gelen vatandaşlar arasında, kura ile Arnavutköy Belediyesi tarafından 10 kişiye Salcano Bisikletleri hediye edildi.

SALCANO BİSİKLET YÖNETİM KURULU ÜYESİ BAYRAM AKGÜL

Yarışı düzenleyen Salcano firmasının Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül, bisiklet branşının olimpiyatlarda ülkemize altın madalya kazandırabileceğini söyledi.

3. Salcano Dağ Bisikleti Yarışı sonrası DHA'ya konuşan Akgül, şunları söyledi;

Dağ bisikleti sporu, Türkiye'nin önünün açık olduğu sporlardan birisi. Olimpiyatta madalya getirebilecek branşlardan biri. Salcano firması olarak hem Rio Olimpiyatları'nda hem de Tokyo'ya kaptırdığımız 2020 Olimpiyatları'nda madalya alabileceğimizi düşünüyoruz. Bu dalda Bisiklet Federasyonu'na da yardımcı olmayı düşünüyoruz. Bu etapta da genç sporcuların gelişimi için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu organize ettiğimiz yarışlar da bunun en büyük göstergesi.

3. Salcano Dağ Bisikleti Yarışı kategorilerinde dereceye giren bisikletçiler şu şekilde oluştu;

ELİT MEN

1.Dimitrios ANTONIADIS

2.Bojan DJURDJIC

3. Bilal AKGÜL

ELİT WOMEN

1.Jovana CRNOGORAC

2.Esra KÜRKCÜ

3.Cansu TÜRKMENOĞLU

GENÇ ERKEK

1.Tolga AKDENİZ

2.Duran AKBAŞ

3.Canday ÜZGÜN

MASTER 30+

1Nevzat KIRAL

2.Hüseyin ÇELEBİ

3.Oğuz ÖZÇELİK

MASTER 40+

1.Bora TİRKİ

2.Mehmet Batur OZYAR

3.Erol ÖZBEY

MASTER 50+

1.Korkut Ahmet SEROZAN

2.Gürtunç KARADAŞ

3.Kemal Kadir KAYADAN

U15 ERKEK

1.Halil İbrahim DOĞAN

2.Murat USTA

3.Arif Emre UZ

U17 ERKEK

1.Oğuzhan TİRYAKİ

2.Ali Berkay DOĞAN

3.İbrahim Furkan ZORLU

YILDIZ BAYAN

1.Ayşe ÇAKIR

2.Mesude ÇAKIR

3.Büşra ÖNDER

SERHAN TÜRK - İSTANBUL DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Arnavutköy Belediyesi Bayram Akgül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title