Haberler

3 Mayıs Türkçülük Günü

3 Mayıs Türkçülük Günü, MHP Fatih İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Balat Sahili'nde düzenlenen etkinlikte, Nasrettin Hoca, Keloğlan ve Hacivat-Karagöz kostümü giyen karakterler, çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı. Yetişkinler de futbol ve voleybol turnuvalarıyla, halat çekme ve çuval yarışmasına katıldı.

MHP İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Murat Başesgioğlu da etkinlikte çocuklarla futbol maçı yaptı.

Başesgioğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Türk milliyetçilerinin 3 Mayıs 1944'ü unutmayacaklarını söyledi.

Milliyetçiliğin ülkeyi refaha ve mutluluğa ulaştırma gayesini taşıdığını anlatan Başesgioğlu, "Kurtuluş Savaşı'nı ortaya çıkaran, savaşta Mustafa Kemal'in etrafında vatandaşlarımızın, milletimizin birleşmesini sağlayan irade, Türk milliyetçiliği iradesidir" dedi.

Parti olarak 7 Haziran seçimleri için yoğun bir kampanya yürüttüklerini belirten Başesgioğlu, "Genel Başkanımız seçim beyannamemizi milletimize takdim etti. Beyanname çok güzel, kapsamlı ve Türkiye'deki bütün sorunlara bilimsel mantıkla cevap verebilecek mükemmel bir seçim beyannamesi. Beyannamemiz, MHP iktidarında hükümet programı olacak. İnşallah, 7 Haziran ve sonrası, ülkemiz için hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Başesgioğlu Nasreddin Hoca İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title