Haberler

3. Küme'nin Şampiyonları Ödüllendirildi

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 3. Küme'nin şampiyonları belli oldu.

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 3. Küme'nin şampiyonları belli oldu. Okul sporlarını güçlendirmek için bu yıl ilk kez düzenlenen 3. Küme müsabakaları sonucunda birinci olan takımlar, Nilüfer Spor Salonu'nda düzenlenen törende ödüllendirildi.

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen 3. Küme müsabakaları heyecanı sona erdi. 2013-2014 eğitim-öğretim yılı için planlanıp başarıyla tamamlanan müsabakalar sonunda birinci olan takımlar ödüllendirildi. Nilüfer Spor Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürü Yahya Güngör, Okul Sporları Şube Müdürü Hamza Çelik, Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vecihi Yılmaztürk, beden eğitimi öğretmenleri ve velililer katıldı. Mayıs ayı süresince zorlu geçen müsabakalar sonucunda basketbol, voleybol ve futbol branşlarında birinci olan takımları kutlayan Şahin ve diğer protokol üyeleri sporculara eşofman hediye etti.

Basketbol müsabakalarında minik ve küçük erkekler kategorisinde Emine Örnek Koleji, genç erkekler kategorisinde ise Özlüce Anadolu Lisesi birinci oldu. Futbolda ise minik ve yıldız erkeklerde Gülhanım Karasu Ortaokulu, küçük erkeklerde Kanuni Ortaokulu ise birinciliği kimseye bırakmadı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Şahin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title