Haberler

3. Köprü İnşaatında Çalışan Firmalara Vergisiz Mazot

Güncelleme:

"Çiftçiye ucuz mazot" CHP ve MHP'nin seçim vaadi. AK Parti bu söylemi çok eleştirdi. Ancak 3. köprü inşaatını yapan firmalara 1.15 liradan mazot verildiği öne sürüldü.

İstanbul'a yapılan üçüncü havalimanına ilişkin bir iddia ortaya atıldı. Daha önce ihaleyi alan Cengiz-Limak-Kalyon-Mapa-Kolin ortak girişim grubuna yönelik devlet tarafından sağlanan kredi garantisi çok konuşulmuştu. Söz konusu şirketlere ilişkin ortaya atılan bir iddia şaşırttı.

"ÇİFTÇİYE YOK O FİRMALARA VAR!"

CHP ve MHP tarafından seçim vaadi olarak açıklanan "çiftçiye ucuz mazotun" hükümet eliyle ihaleci şirketler için uygulandığı ortaya çıktı. İddiaya göre üçüncü havalimanını yapan firmaların araçlarına alınan yakıtlar ÖTV'siz veriliyor. Yüzlerce kamyonun çalıştığı havalimanı inşaatının yakıtı 1.15 TL'den alınıyor.

Airporthaber Yayın Yönetmeni Ali Kıdık şok iddiaları bugünkü köşesine taşıdı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İstanbul Ak Parti Emlak Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500

Yorumlar (133)

68Mobil-IOS:

Oylar AKP ye gerisi bos hdp ye öylen yok baraji bile acmasin bizim teröriste oyumuz yok

39
10
yanıtYanıtla
ÖmerMobil-ANDROID:

Ne derseniz diyin inadına AKP

6
41
yanıtYanıtla
birimobilWeb@haberler.com:

İnadına ak parti

5
39
yanıtYanıtla
Çiftçi:

Ak Partinin çifçiye verdiği desteği sübvvansiyonları bugüne kadar hiç bir iktidar vermemiştir, hem hayvancılığa hemde tarıma çok destek verildi. Nankörlük yok oylar Ak partiye verilecek bu güne kadar çok kandırıldık bizi kandırmayan ve verdiği sözü tutan tek parti Ak parti oldu

15
28
yanıtYanıtla
Furkan Mobil-IOS:

Ulan ben anlamıyorum bu gazete CHP'nin gazetesimi MHP nin mi ISIDİN mi DHP mi

10
24
yanıtYanıtla
AAAmobilWeb@haberler.com:

BU ÜLKEDE 1970 Lİ YILLARIN ŞARTLARINDA BOĞAZA 2 KÖPRÜ YAPILABİLMİŞ, İKİ TANE KÖPRÜ DİREĞİ GÖRÜP İMRENENLER VAR.... BİR DE İKİ KÖPRÜ DİREĞİNİN UCUNU GÖSTERİP OY İSTEYENLER... AKP, OLMAZSA OLMAZ BİR PARTİ DEĞİL... BU KADAR SAPLANTIYLA BAĞLANMAYIN...

28
5
yanıtYanıtla
halis mulismobilWeb@haberler.com:

Bu haberler bilinçli bir biçimde akp kaybetsin diye yapılıyor vallahi yazıklar olsun o köprüyü hepimiz kullanicaz sadece akp mi kullanicak ayıp ya

15
18
yanıtYanıtla
kktcuce:

köprü devlet işi. . çalışan kamyonlar kiralık devlete çalışıyor a benim gerizekalılarım . . peki durum böyle olunca

8
23
yanıtYanıtla
Doğrucu DavutMobil-ANDROID:

Ula sizde böyle bir hizmet yapın, gelin mazot parasını ben vereyim. Köprüyü Devlet yapıyor Devlet.

5
26
yanıtYanıtla
tunçmobilWeb@haberler.com:

Oylar mhpye

24
7
yanıtYanıtla
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title