Haberler

Serbest Kalan İş Adamı Emrullah Turanlı'dan Tepki

Güncelleme:

17 Aralık Operasyonu kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın da aralarında bulunduğu 3 kişi emniyet sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Oğuzhan Usta ve Okay Dikmen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından serbest bırakıldı.

"TAMAMEN İFTİRA"

Hastane çıkışında açıklama yapan Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, yapılan operasyonun bir zulüm olduğunu belirterek, "Yaşadıklarımı söylemek için kelimeler yetmez. İstinat etmeye çalışılan suçların tamamı asılsız, cahilce, mantıksız hiç bir şeyden habersiz tamamen iftira olan bir hadisedir. Bu operasyonun amaçları var, amaçlıdır. Bizimle ilgili olan suçların, delillerini dosyaya koyduk. İlgililer dosyada bulunan delilleri uygun gördükleri için serbest bırakıldık. Ancak, zalimlerin zulmü sürelidir. Eğer insanın ömrünün sonuna kadar zulmedebileceklerse yine sürelidir. Bu zulmü yapan, planlayan yapmaya çalışan ve yaptıran er yada geç bunun hesabını vereceklerdir" dedi.

"BU HAKSIZLIKLARA LANET OLSUN"

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Turanlı, elemanlarıyla yaptığı telefon görüşmelerinin sonucunda gözaltına alındığını ifade ederek, "Bana istinat edilen suç, iki işimle ilgili kendim ve elemanlarımla yaptığım görüşmelerin takibidir. İmarlı arazilerimin ruhsat almak için takip ettiğimiz işlerle ilgili olarak takibe takılmışız. Emniyette bana 'Onu tanır mısın, bunu tanır mısın?' 'Şununla neden konuştun, bununla neden konuştun' gibi sorular yöneltildi. Bu millete yapılan bu haksızlıklara lanet olsun yapanlara lanet olsun" diye konuştu. Turanlı'nın konuşurken gözlerinin dolduğu görüldü. Turanlı bir taksiye binerek hastaneden ayrılırken, diğer iki kişinin ise hastanenin arka kapısından çıktıkları öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emrullah Turanlı Oğuzhan Usta Okay Dikmen Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

cihan bursacenk_atsli@hotmail.com:

akp de onur olsa seref olsa çoktan istifa ederlerdi

73
92
yanıtYanıtla
ahmet ustaaaaaaaaaaaaaa@live.com:

Zaten 22 Aralıktan sonra gidecek bakanların çoğu,olayda adı geçen bakanlar istifasını sundu ama RTE kabul etmedi,zaten 22 Aralıkta gidecek bakanlar..

yanıt0
yanıt0
mucahit_Xzulbicadeyn_@hotmail.com:

Sende onur haysiyet şeref varmı ???? olsaydı zorda kalınca hukumet istifa demezedin kozunu gücünü sandıkda gösterirdin delikanlılık parayla değil az namuzlu ıffetli olun hayatta herşeyın çözumu vardır ama sizin namus haysiyet ve insanlık sorununuza çözum asla olmıyacak hainler

yanıt0
yanıt0
HALİD BİN VELİDnirkola3003@hotmail.com:

Ben bir öğretmenim Ve uzun eğitim hayatım boyunca şunu istisnasız gördüm ki, öğrencilerden birisi kendisine isnad edilen suç sonrası ağlıyorsa kesin o haltı yemiştir...

71
78
yanıtYanıtla
yıldırımasii_kalp04@hotmail.com:

Seninde bu yorumundan sonra öğretmen olduğuna inanmıyorum . sen yapsan yapsan şeytanın avukatlığını yaparsın ... çünkü yaptığın gıybet ve bunun dinde yeri yoktur adamı tanımadan etmeden iftira ediyorsun. sen bu konuşmalarının yani ön yargıların bir eğitimciye yakışmaz sen adaletten daha iyi biliyorsan git sen yargıla.

yanıt0
yanıt0
HALİD BİN VELİDnirkola3003@hotmail.com:

Sanırım senin adam da savcıların 14 aydır takip edip göremediği masumiyeti 2 günlük gözaltı süresinde şak diye görüvermiş. Helal olsun ne diyelim.

yanıt0
yanıt0
YOK ARTIKASDASDAS@ASDSADASD.COM:

ÇAKAL! AĞLAYARAK MİLLETİ SÖMÜRDÜNÜZ BUGÜNE KADAR! NE OLDU! ERGENEKON DAVASINDA DA İNSANLARIN AİLELERİ SENİN GİBİ GÖZYAŞI DÖKÜYORDU! AMA HEPİNİZ ONLARA LANET OKUYORDUNUZ!

78
47
yanıtYanıtla
YOK ARTIKASDASDA@ASDASD.COM:

SEN KİMSİN LAN BANA HAD DERSİ VERİYOSUN..ALAYINIZIN SAHTEKARLIĞI ÇAKALLIĞI ORTAYA ÇIKIYOR...MİLLETİMİZ BUNUN FARKINA VARIYOR! GÜN GELDİĞİNDE ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA KOMAYIN! NAMUSSUZ OLAN SENSİN! SEN VE SENİN GİBİLER PARA İÇİN HARAM İÇİN KARILARINIZI BİLE PAZARLARSINIZ!!! ULAN SİZ VARYA ÇOK SAMİMİ SÖYLÜYORUM LAFTAN ANLAMAZSINIZ! SİZE ANLADIĞINIZ DİLDEN KONUŞMAK LAZIM! ALLAH BES BAKİ HEVES DERSİNİZ! AMA ÇALAR ÇIRPARSINIZ! SUYUNUZ ISINIYOR! BAKALIM ELLERİNİZ ARMUTMU TOPLUYO! GÖRECEĞİZ!

yanıt0
yanıt0
KOKOelentra1974@hotmail.com:

BU ÜLKENİN BÜYÜME VE GELİŞMESİNİ DURDURMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ ARDINA KOYMUYORLAR AMA BU HALK HERŞEYİN FARKINDA DURMAK YOK YOLA DEVAM

70
45
yanıtYanıtla
uyan Türkiyeakkoyunlular@gmail.com:

Vatandaşa din iman, kendilerine han hamam....Yiyiniz içiniz ama ayakkabı kutusuna koymayınız..Evdeki milyonları zor tutuyoruz..(ayakkabı kutularında)Hırsızlık babadan oğula geçer..Oğlum burslu okudu, şimdi 6 gemiciği var..Sabahın 5 inde operasyon yapılmaz, üstlere haber verilir..Allahtan korkar mıki bu din tüccarı sahtikarlar ve artık uyanırmı ki P koyunlar..??

48
41
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title