Haberler

3 Kardeşin Ardından Helime Dursun da Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Samsun'da boğulduğu denizden son anda kurtarılarak hastanede tedavi altına alınan Helime Dursun, bu sabaha karşı yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Samsun'da damadı ve damadının 2 kardeşinin boğulduğu denizden son anda kurtarılarak hastanede tedavi altına alınan 38 yaşındaki Helime Dursun, bu sabaha karşı yapılan tüm müdahalere rağmen yaşamını yitirdi. Böylece ölenlerin sayısıdı 4'e çıktı.

TATİLDE DENİZE GELMİŞLERDİ

Konya'da oturan 41 yaşındaki Ramazan Dursun ve eşi Helime Dursun, Kurban Bayramı tatili için Samsun Çarşamba'da oturan kızları Emet Atmaca ve damatları inşaat işçisi Hidayet Atmaca'nın yanına geldi. Hidayet Atmaca, misafir olarak gelen kayınpederi ve kayınvalidesini, yanına eşi ve kardeşleri Celil ile Muhammet Atmaca'yı da alarak Atakum İlçesi'nde denize götürdü.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Denizevleri Mahallesi'nde serinlemek için denize giren Helime Dursun, Hidayet Atmaca, Celil Atmaca ve Muhammet Atmaca dalgaların arasında kayboldu. Atmaca kardeşler hayatlarını kaybetti. Kayınvalide Helime Dursun ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Helime Dursun iki gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesini bu sabaha karşı kaybetti.

BİR KEZ DAHA YIKILDI

Eşini ve iki kayınbiraderini kaybeden 20 yaşındaki Emet Atmaca, annesinin acısıyla bir kez daha yıkıldı. Helime Dursun'un cenazesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopisinin ardından toprağa verilemek üzere memleketi Konya'ya gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kurban Bayramı Samsun Konya Emet 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title