Haberler

3 Kaplan Satın Alıp Yiyen Çinliye 13 Yıl Hapis Cezası Verildi

Güncelleme:

Çin'de bir iş adamı 3 kaplan satın alıp, öldürerek etini yediği gerekçesiyle 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İş adamının kaplanları ızgarada pişirdiği öğrenildi.

Çin'de bir iş adamı 3 kaplan satın alıp, öldürerek etini yedi. Kaplanları yediği gerekçesiyle mahkemeye çıkarılan iş adamı 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

IZGARA YAPIP YEDİ

Çin'de soyadının Xu olduğu öğrenilen iş adamı, özel bir hobi nedeniyle satın aldığı kaplanları öldürdükten sonra etleri ile ızgara yaptığı ve kanını içtiği nedeniyle hapis cezasına çarptırıldı. Geçtiğimiz yıl 15 kişiyle ülkenin Guangdong bölgesinin güneyinde bulunan Laizhou kentine gezi düzenleyen Xu'nun hayvanları burada satın aldığı ve daha sonra öldürerek yediği açıklandı. Olayın duyulmasının ardından polis, Xu'nun kaplanları öldürdüğü ana ait görüntülere ulaştı ve iş adamını tutukladı.

16 KERTENKELE 1 KOBRA

Polis Xu'nun evine yaptığı baskında da buzdolabında 8 parça et ve kemik buldu ve bu parçaların bir kısmının kaplanın pençelerine ait olduğunu açıkladı. Aramalarda kaplan etinin yanı sıra 16 kertenkele ve bir kobra yılanına rastladıkları da ifade edildi.

13 YIL HAPİS CEZASI

Değerli hayvanları yasadışı yollarla nakletmek ve yabani hayvanları tehlikeye atmak suçlamasıyla yargılanan Xu'nun, 13 yıl hapis ve 329 bin 500 Amerikan doları para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

zako:

besin piramidinin tepesinde çinlilerin olduğunu düşünmeye başladım. .

22
2
yanıtYanıtla
Bekes:

cok az vermisler aslinda bu adami o gzelim hayvanlara yem diye yedirmek lazim

20
1
yanıtYanıtla
FERİT:

ONLAR HAYVANLARI YİYİYOR DU. BEN ADAMI SEVDİM ADAM DA ONU YEMİŞ.

2
17
yanıtYanıtla
inanılmazmobilWeb@haberler.com:

Kıyamet alametleri

8
7
yanıtYanıtla
muharem:

herseyi yidikleri icin iclerinde kurtlar kayniyor. savas ciksa ac kalmazlar ölen insanlarida yerler yiyorlarda yeterki et olsun farketmiyor. .

13
0
yanıtYanıtla
hakanMobil-ANDROID:

bişi ye dicemde ayıp olur

12
1
yanıtYanıtla
KAPLANLARA DUYURULUR:

AFIYET SEKER OLSUN- EN IYISINI YAPMIS - ACIMADAN YIYENI DE ÖYLE ACIMASIZ YERLER

6
4
yanıtYanıtla
PUTiN BENiM CASUSLUK ARKADASIMDIR..:

BU NE Kii, , , ÖLÜ INSANI BILE YIYOR BU CINLILER, , YAMYAM BUNLAR. . . .

10
0
yanıtYanıtla
BahozMobil-IOS:

Bu tam bir canavarmış

6
0
yanıtYanıtla
baks bani:

Bu nasıl mide yav bukadarda olmazki canım

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title