Haberler

3 İşçinin Cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan Alındı

Beykoz'da 3. Boğaz Köprüsü'nün Çavuşbaşı Viyadüğü inşaatında beton dökme çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden kardeşler Lütfü Bulut (48), Yaşar Bulut (50) ile Kahraman Baltaoğlu'nun cenazeleri Yenibosna Adli Tıp Kurumu'ndan aileleri tarafından alındı.

Beykoz'da 3. Boğaz Köprüsü'nün Çavuşbaşı Viyadüğü inşaatında beton dökme çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden kardeşler Lütfü Bulut (48), Yaşar Bulut (50) ile Kahraman Baltaoğlu'nun cenazeleri Yenibosna Adli Tıp Kurumu'ndan aileleri tarafından alındı. Lütfü Bulut ve Yaşar Bulut'un Yalova Tavşanlı Köyü'nde, Kahraman Baltaoğlu'nun ise Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde defnedileceği öğrenildi. Hayatını kaybeden Lütfü Bulut ve Yaşar Bulut'un kardeşi Şener Bulut gazetecilerin soruları üzerine "Aslında üç kardeş, bir tanesi kurtuldu. Üçü beraberdi. Onu zorla indirmişler vinçten, 2 saat kalmış beton üzerinde. 1971 yılından beri inşaat işlerinde çalışıyorlardı" diye konuştu. Olayda ihmal varsa sonuna kadar gideceklerini söyleyen Bulut, "Normal bir iş değil bu iş. Yapılıyorsa önlem alsınlar, başında dursun. Mühendisi var, kontrolü var, müteahiti var, iş güvenliği var her şeyi var. Başında duracaklar bunun. Öyle, 5 kişi çıkarsa 100 metrenin tepesinde beton dökülür. Her türlü şey olabilir orada" dedi. Bulut, "İskele kendi halinde çökmüş. Demir iskele bu. Kardeşlerimin alakası yok bununla. O kalıbı yapması ve betonları dökmesi abimlere ait. Alttan yukarı iskele yapışı şirkete ait. Şirketin hatası var. İskele ekibi başka. Suç iskelede" diye cevap verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title