Haberler

3 Hırsız Soymak İstedikleri Evin Kapısında Görüntülendi

Güncelleme:

Batmanda bir evi soymaya kalkışan 3 hırsız, güvenlik kameralarıyla saniye saniye görüntülendi.

Hırsızlık olaylarının sık yaşandığı Batmanda, aynı eve 3 kez giren hırsızlar güvenlik kameralarıyla saniye saniye görüntülendi.

2 aylık evli olduğunu ifade eden Nezir Uğurlu, hırsızların evine iki kez girdiğini belirterek, yetkililerin hırsızlık konusunda çözüm getirici tedbirlerin alınmasını istedi.

2 ayda 3 kez hırsızların musallat olduğu Uğurlu, “Hırsızlar o kadar azıttı ki, evde olmadığımız bir saatte yeniden evimizi soymaya kalkıştılar. Daha önceki hırsızlık olayları nedeniyle evin etrafına güvenlik kameraları yerleştirdim. Yaklaşık 15-20 dakika boyunca evin kapısını açmaya çalışan 3 hırsız, kapıyı açamayınca olay yerinden uzaklaşıyorlar. Görüntüleri polise teslim ettik ancak yüzleri belli olan hırsızlar halen yakalanamadı” dedi.

“ARTIK CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZ KALMADI”

Hırsızlık olaylarının bilinenden daha fazla olduğunu iddia eden Uğurlu ailesi fertlerinden Uğur Uğurlu ise Batmanda can ve mal güvenliğinin tehlike altında olduğunu belirtti.

İnsanların evinde rahat bir şekilde oturamadıklarını belirten Uğurlu “Hırsızlar dakikalarca evin kapısıyla uğraşıyorlar. Yüzleri ve hatta her hareketleri net görülmektedir. O kadar rahat davranıyorlar ki, bu manzara insanların güvende olmadıklarının somut örneğidir” dedi. 

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title