Haberler

    Nihat Özdemir: 3. Havalimanı'na 1,7 Milyar Euro Harcadık

    Güncelleme:

    Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "Projeye bugün itibariyle 1,7 milyar Euro kaynak harcamış bulunuyoruz. İş takvimimize göre, sıkıntısız şekilde ilerlediğimiz bu dev projeyi taahhüt ettiğimiz tarihte Türk havacılığının hizmetine sunmuş olacağız" dedi.

    GELİNEN NOKTAYI ANLATTI

    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul 3. Havalimanı inşaatını ziyaret etti. Bakan Yıldırım'a brifing veren Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, gelinen noktaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

    "SÖZ VERDİĞİMİZ TARİHE YETİŞECEK"

    Geçen yıl bu zamanlarda terminal binasının kuzeydoğu iskelesinde temel atıp, çalışmalara başladıklarını dile getiren Özdemir, şunları kaydetti: "Bugün de tam 1 yıl aradan sonra geldiğimiz noktayı göstermekten memnuniyet duyuyoruz. Söz verdiğimiz tarihte İstanbul'un yeni havalimanına ilk uçağı indirmek için elimizden gelen tüm imkanları seferber ettik. Geçtiğimiz yıl bu aylarda 3 bin olan çalışan sayımız şu an itibariyle bin 500'ü beyaz yaka olmak üzere yaklaşık 14 bin kişiye ulaşmış olup, haftanın 7 günü, gece ve gündüz çalışıyoruz.

    "1.7 MİLYAR EURO KAYNAK HARCADIK, YÜZDE 23'Ü TAMAM"

    Şantiyemizde faal olan ekipman sayısı anlamında projemiz şu an dünyanın en büyük projesidir. Şantiyemizde şu an itibariyle, 2 bin 200 tanesi ağır tonajlı kamyon olmak üzere 3 bin adet iş makinesi çalışmakta. Projeye bugün itibariyle 1,7 milyar Euro kaynak harcamış bulunuyoruz ki, bu da fiili olarak projemizin yüzde 23'ünün tamamlanmış olması demek."

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Limak Holding Nihat Özdemir İstanbul Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    DAVUT:

    NE KADAR İLĞİNÇ DEĞİL Mİ HAVAALANI NA BİNEMEYEN ONA SEVİNİYOR. ARABA SI OLMAYAN YOL A SEVİNİYOR. BU SEVİNENLER DE ÇOĞU YOKSUL İŞSİZ YADA ET BİLE ALAMAYAN 2 3 KURUŞ AKP NİN ELİNE BAKAN AKP SEÇMENİ.

    28
    18
    yanıtYanıtla
    yavuz:

    ben mhpliyim yanlış anlama sonuçta ülke için yapılıyor bişeyide takdirle karşılayın be adam

    yanıt10
    yanıt8
    KARLI DAĞLAR:

    O YOLLAR O HAVA ALANLARI, SENİN O UÇAĞA BİNEMEYEN ARABASI OLMAYAN DEDİĞİN KİŞİLERİ NE KADAR ETKİLİYOR BİLİYOR MUSUN? EN BASİTİNDEN TEMEL GIDA NAKİLLERİ BİLE O YOLLARDAN GEÇİYOR. O KİŞİLERE GETİRİLECEK HİZMETLER O UÇAKLARLA VE O YOLLARDAN GEÇİYOR. UÇAĞA BİNEMEYEN ARABASI OLMAYAN YOKSUL İŞSİZ KİŞİLERE HİZMET SUNAN DOKTOR BİLE O YOLLARI KULLANACAK. BASİT DÜŞÜNEREK İNSANLARI AŞAĞILAMA. . .

    yanıt6
    yanıt7
    DAVUT:

    ARKDAŞ EVET İYİ Bİ ŞEY AMA İLK ÖNCE İŞ LAZIM GEÇİM DERDİNİN ORTADAN KALDIRILMASI SANAYİ LAZIM HALK YOKSUL SA UÇAĞIN DEMİRİ NİMİ YİYECEK BU HALK YADA ZİFT ?

    yanıt8
    yanıt1
    Farklı Bakış:

    3. HAVA LİMANI HEM SEÇİLEN YER, HEMDE ZEMİN BAKIMINDAN VERİMSİZ OLACAĞI BAŞTAN BELLİ. Ama RANT UĞRUNA NE PARALARI HARCIYORUZ. 20 YIL SONRA BU HAVA LİMANI KULLANILAMAZ OLURSA ZARARI KİM KARŞILAYACAK.

    13
    3
    yanıtYanıtla
    So64:

    Salakmisin sen ya. ucaga binmedigin belli, avrupayi tanimadiginda belli, hele hele almanlari hic tanimamissin. . avrupanin en büyük havaalani sende olacak ve kullanilamaz olacak Hahahahahy . . sen kafayi siyirmissin, kemal gibi olmussun, herseye muhalif. . . . . salak salakkkk.

    yanıt1
    yanıt1
    HARBİ DADAŞ......:

    HARBİ DADAŞ. . . . . . :erzurum büyükşehir belediye başkanı erzurumu bitirdi. karadayı firmasını değil erzurum halkına darbe vurdu. insanlar evsiz kaldı. sekmen erzuruma geldi geleli inşaat sektörü bitti. erzuruma ne yapmışlar. 4 tane lamba kaldırım yapmayla hizmetmi yaptığınızı zannediyorsunuz. ama onlar haklı erzurum milleti iyi niyetli ve saf sömürülmeye müsayit. ben hakkımı helal etmiyorum yiyicilere. bu memleketi soyan kaçıyor. ne diyelim. benim yorumuma dalkavuklar kızacaklar biliyorum.

    6
    1
    yanıtYanıtla
    NONAME:

    ŞUAN 3. HALALİMANI ÇEVRESİNDE ARAZİ FİYATLARI ALDI BAŞINI GİTTİ O BÖLGEYE YENİ ŞEHİR KURULACAĞI YILLAR ÖNCE SÖYLENMİŞTİ. 2-3 MİLYON İNSALIK BİR ŞEHİR ŞUNU DİYCEM PARASI OLAN ARKADAŞLAR HALA VAKİT VARKEN VE PARANIZ VARSA ARNAVUTKÖY CİVARINDAN TOPRAK ALMANIZI ÖNERİRİM GELECEK İÇİN İYİ BİR YATIRIM.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    misafir:

    kanal ist karşı çıkan profösr kafanı kadırda bak israil kızıl denizini ak denize baglıyor. . . iran hazar denizi basra körfezine baglıyor ruslar kanalar sayesinde baltık denizinden kara denize baglandı bizde yeni bogaz yapalım neden olmasın öyle yalnız maaş almakla olmuyor birşeyler icat edin buluş icad edin gavur icadını geliştirmeyle olmaz

    0
    1
    yanıtYanıtla
    misafir:

    istanbulu. . . . . diyarbakıra agır sanayi yatırımları yapılsın çevre ilerin de degerli madenleri ekonomiye kazandırmalı ve buralarda nufus 20 milyon oldumu ekmek çok olur terör söner iş aş insanların yaşamsını refahlatır güne dogu ortadogunun istanbulu olur. . . . yapay nehirlerle ak denize inile bilir

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title