Haberler

3 Gündür Kayıp Olan Liseli Ant Sekban Bulundu

Güncelleme:

Cuma gününden beri kayıp olan 16 yaşındaki lise öğrencisi Ant Sekban, kendisini kaçıranlar tarafından Kurtköy'e bırakıldı.

Geçtiğimiz Cuma günü okul dönüşü Çekmeköy Reşadiye Köyü'ndeki evinin önünden kaçırılan, Hüsnü Özyeğin Vakfı Alemdağ Tunç Çapa Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Ant Sekban, Kurtköy'de bulundu.

3 ADRESE BASKIN YAPILDI

Kaybolduğu Reşadiye Köyü'nden yaklaşık 30 kilometre mesafedeki Kurtköy'de kendisini kaçıranlar tarafından bırakılan Ant Sekban, Jandarma ekipleri tarafından alınarak komutanlığa götürüldü. Kurtköy jandarma ekipleri, Ant'ın ifadesi doğrultusu 3 adrese baskın yaptı, ancak kaçıranların izine rastlanmadı.

ADRES SORMA BAHANESİYLE KAÇIRILDI

İstanbul Çekmeköy Reşadiye Köyü'ndeki evlerinin yakınında cuma günü okul dönüşü kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınmayan lise 10. Sınıf öğrencisi Ant Sekban, ailesi ve yakınları ile jandarma ve AKUT ekipleri tarafından üç gün arandı. Yapılan araştırmalar ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda Sekban'ı, 2-3 kişinin adres sorma bahanesiyle otomobille yaklaşarak kaçırdığı belirlendi.

KURTKÖY'E BIRAKILDI

Aileyi mutlu eden haber dün saat 23.30 sıralarında geldi. Kendisini kaçıran kişiler tarafından Kurtköy'de bırakılan Ant Sekban, Jandarma ekipleri tarafından alınarak komutanlığa götürüldü. Akşam saatlerinde jandarmanın kendilerini aradığını söyleyen amcasının oğlu Sinan Sekban, "Telefonla arayıp Ant'ın karakolda olduğunu söylediler. Karakolda bize, telefonla jandarmayı arayan bir kişinin, Ant'ı serbest bıraktıklarını ve yerini söylediğini, jandarmanın da gidip aldığını söylediler. Çocuğumuza kavuştuk. Hastaneye gidip sağlık kontrolünden geçirip rapor alacağız. Ondan sonra da evimize gideceğiz" dedi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Ant, Çekmeköy İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinin ardından Ümraniye Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Ant Sekban'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve Çekmeköy'deki evine getirildiği öğrenildi.

SEVİNÇLE KARŞILANDI

Eve gelen Ant Sekban, burada annesi Gamze Sekban, amcası İhsan Sekban, yakınları ve arkadaşları tarafından sevinçle karşılandı. Sekban, ailesi ve arkadaşlarına uzun süre sarıldıktan sonra evine girdi. Sekban ailesi bir süre sonra evden çocukları Ant ile kol kola çıkarak gazetecilere açıklama yaptı.

"HİÇ KORKMADIM, İYİ BAKTILAR BANA"

Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Ant Sekban, "Mutluyum. Söyleyecek bir şey yok. Geldik eve mutluyuz. Karşılaştık, sarıldık; çok da güzel oldu. Bütün aile, arkadaşlar toplandık. Başka söyleyecek bir şey yok. Hiç korkmadım, iyi baktılar bana. Ama tabi üzüldüm. Sonuçta evde değildim. Annemi, babamı ve arkadaşlarımı özledim" şeklinde konuştu.

"EVLADIMIZI BİZE KAVUŞTURDULAR"

Oğlunun bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Baba Atilla Sekban, "Sizin de yardımlarınız önemli, katkılarınıza teşekkür ediyorum. Ama en önemli teşekkürü jandarma komutanı ve jandarma teşkilatına ediyorum. Çok güzel bir çalışma yaparak evladımızı bize kavuşturdular. Aynı zamanda belediye başkanı ve kaymakamımıza da teşekkür ediyorum. Hepsinin bize çok büyük desteği oldu. Mutluyuz. Şuan bu işin hukuki bir yanı var. O yüzden fazla bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Ant Sekban'ın kaçırılmış olabileceği iddiasının sorulması üzerine baba Sekban, "Onun gibi bir şey, fazla bir detay vermeyelim. Çünkü jandarmanın işini zorlaştırırız" cevabını verdi.

Ant Sekban'ın annesi Gamze Sekban ise sadece, "Çok mutluyum" demekle yetindi.

"JANDARMADAN TESLİM ALDIK"

Amca İhsan Sekban da, "Evet kavuştuk yeğenimize, kardeşimize. Tüm Türkiye'ye ve size teşekkür etmek istiyorum. Cuma akşamından beri kaybolan yeğenime sizlerin, tüm Türkiye'nin ve arkadaşlarımızın sayesinde kavuştuk. Jandarmadan teslim aldık. İfadesini aldılar. Hastaneye gitti, muayenesini oldu. Ve teslim ettiler bize. Şu an burada. Yeğenim Ant Sekban aradı bizi. Ben buradayım, gelin beni alın dedi. Hiçbir şey anlatmadı" ifadesini kullandı.

Jandarma ekiplerinin konuyla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüsnü Mustafa Özyeğin Reşadiye Çekmeköy Kurtköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (49)

Kamelya Mobil-IOS:

Çok şükür bulundu Allah kimsenin evladının burnunu daha kanatmasın kötülüklerden korusun

38
0
yanıtYanıtla
tarabyalı:

Allah çoluğumuzu çoçuğumuzu sevdiklerimizi zalimlerden korusun!

28
0
yanıtYanıtla
kolordu:

amin

yanıt1
yanıt0
deli poyrazmobilWeb@haberler.com:

Eskiden haberlerde kız kaçırma olaylarını görürdük, şimdi ise erkek kaçırma. Bu insanlar iyice şaşırmış. Nasıl bir toplumda yaşıyoruz bilmiyorum..

21
1
yanıtYanıtla
mustafa:

harbiden tatlı çocukmuş kız gibi maşallah yerim onu

3
18
yanıtYanıtla
engin:

farkındaysanız erkek çocugu yemekten kastınız nedir onu anlayamadım

yanıt9
yanıt0
mı acabamobilWeb@haberler.com:

Elemanın örgüt arkadaşlarıyla takılıp geri gelmediğini kim söyleyebilir

18
1
yanıtYanıtla
behco:

Bir oyun oynamış oyunda tutmuş şimdi o bir fenomen

14
4
yanıtYanıtla
Sevgi:

Tanımadığı insan hakkında niye ileri geri yorum yapıyor bazıları anlamıyorum, gencecik bir insan evladı, Allaha şükür sağ salim geri gelmiş. Bir kötülüğünü biliyorsanız amenna, yoksa nedir bu öfke, kalp kırma çabası. Zaten dünya zalimlerle dolu değil mi, neden siz sevindirenlerden olmak yerine kara kalem eleştiriyorsunuz ki?

18
0
yanıtYanıtla
Meltem BeskanmobilWeb@haberler.com:

Ne şekilde olursa olsun. Anne babasının gözlerinde ki mutluluk her şeye değer. Allah çocuklarla anne Babaları ayırmasın. Ailenin gözü aydın.

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title