Haberler

3 Çocuğa Mezar Olan Toprak Damlı Evin Yerine Konteyner

Erzurum’un Tekman ilçesine bağlı Kayaboğaz köyünde 3 çocuğa mezar olan toprak damlı ev, jandarma tarafından mühürlenirken Kaçti ailesine sığınmaları için konteyner verildi.

Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Kayaboğaz köyünde 3 çocuğa mezar olan toprak damlı ev, jandarma tarafından mühürlenirken Kaçti ailesine sığınmaları için konteyner verildi.

Kayaboğaz köyünde meydana gelen ve 3 çocuğun hayatını kaybettiği olay sonrasında hareket geçen yetkililer, Hayriye-Turan Kaçti çiftinin geride kalan 3 çocuğuyla birlikte kalabilmeleri için köye konteyner gönderdi. Tekman Kaymakamı Lütfullah Ün de köye giderek incelemelerde bulundu.

Göçüğün meydana geldiği ev ise mühürlenerek kapısına "Kırıkhan 5. Karakol Komutanlığı Kayaboğazı sakinlerine. 13.04.2016 tarihinde 15 nolu bu evde göçük olayı meydana gelmiş ve halen göçük tehlikesi olduğundan eve girilmesi tedbiren uygun değildir" notu asıldı.

Öte yandan göçükte hayatını kaybeden 45 günlük Gülsüm, 6 yaşındaki Ayetulah ve 12 yaşındaki Ramazan Kaçti, Erzurum Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından dün gece saatlerinde köy mezarlığında toprağa verildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Tekman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title