Haberler

3 Bin 212 Öğrenci Hazırlayıcı ve Yetiştirici Kurslara Katıldı

Muş’ta 3 bin 212 öğrenci yaz tatili nedeniyle hazırlayıcı ve yetiştirici kurslarına katılarak şimdiden Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarına hazırlanmaya başladı.

Muş'ta 3 bin 212 öğrenci yaz tatili nedeniyle hazırlayıcı ve yetiştirici kurslarına katılarak şimdiden Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarına hazırlanmaya başladı.

Muş Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili nedeniyle okullarda hazırlayıcı ve yetiştirici kursları açtı. Okullarda açılan kursları inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ve Şube Müdürü Ali Çelik, öğrencilerle bir araya geldi. Merkez Prof. Dr. Vahit Özmen Ortaokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu. TEOG sınavında Türkiye birincisi olan ve çok zor şartlarda başarı elde eden Ezgi Beytaş ve diğer iki öğrenciyi örnek gösteren Milli Eğitim Müdürü Arslan, her zaman çalışanın başarılı olabileceğini söyledi. Kendisinin çocukken çobanlık yaptığını ve çalışıp eğitimini tamamlayıp şimdi ise İl Milli Eğitim Müdürü olduğunu ifade eden Arslan, "Okullarımız da 3 bin 212 öğrencimiz hazırlayıcı ve yetiştirici kurslara katılarak şimdiden TEOG sınavlarına hazırlanmaktadırlar. Öğrencilerimiz yazı verimli ve eğlenceli geçirerek sosyal Kültürel alanda kendilerini geliştirip akademik başarılarına katkı sağlamaktayız" dedi.

TEOG'da bu yıl çok iyi bir başarı derecesinin elde edildiğini ve bu başarıyı daha da üst seviyelere çekmeyi planladıklarını kaydeden Arslan, " Muş'ta yakaladığımız basari ivmesini yaz boyu devam edecek çalışmalarımızla daha da artırarak Muş eğitimini üst sıralara taşımak mutluluğunu yaşayacağız. Bizim mücadelemiz öğrencilerimiz ve velilerimiz de fedakarlık yapıp gayret göstererek bizlere yardımcı olmalarını beklemekteyiz. Hep birlikte çalışırsak başarıyı mutlaka yakalayacağız" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Cevdet Arslan Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title