Haberler

3 Aylık Göreve Geldi 16 Yıl Sonra Tayini Çıktı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 3 aylık geçici görev için gelen ve 16 yıl nüfus müdürlüğü görevini yaptıktan sonra Nüfus Vatandaşlık Müdür Yardımcısı olarak merkeze atanan Zeyni Yalçın'a çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 3 aylık geçici görev için gelen ve 16 yıl nüfus müdürlüğü görevini yaptıktan sonra Nüfus Vatandaşlık Müdür Yardımcısı olarak merkeze atanan Zeyni Yalçın'a çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Kızıltepe'de faaliyet gösteren Kızıltepe Dunaysır Kültür Araştırma Derneği Başkanı Abdunnasır Aydın ve dernek sekteri Mehmet Emin Karakulak, Yalçın'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Plaketi takdim ettikten sonra kısa bir konuşma yapan Aydın, Dunaysır Kültür Araştırma Derneği yönetimi olarak yaklaşık 16 senedir Kızıltepe'de nüfus müdürlüğü yapan Zeyni Yalçın'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

Plaketi aldıktan sonra bir açıklama yapan Zeyni Yalçın, şunları söyledi:

"Karaman'ın Başyayla ilçesinde 5 yıl nüfus müdürlüğü görevimden sonra 1998 yılında kendi isteğimle 2 bin nüfuslu bir ilçeden, 200 bin nüfuslu Kızıltepe ilçesine geldim. İlk önce 3 aylık bir görev için gelmiştim ama 16 yıl boyunca burada hizmet yaptım. Benim yönetim felsefemde şu vardı, kendimi vatandaşın yerine koyarak bu hizmeti yapıyordum. Bir vatandaş bir hizmet için geldiğinde sanki kendisi memur ben ise hizmet isteyen biri olarak kendimi gördüm. 181 muhtarlığı ve 250 bin nüfusu olan Kızıltepe'de 16 yıllık görevimi sorunsuz bir şekilde tamamlamış olduk" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızıltepe Mardin Aydın Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

uyan kızıltepe:

bundan 3 yıl önce türkiye vatandaşı olmayanlara sahte kimlik çıkartan ve bunun sonucunda 4 elemanın yakalanıp hapse atılan nüfus müdürlüğü hangisiydi ACABA :)))))

1
0
yanıtYanıtla
Hasan akamcı:

Evet zor bir iş başarmış.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title