Haberler

3 Ayda 3'üncü Kazadan da Sağ Kurtuldu

Güncelleme:

Kayseri'de sıva ustası, 41 yaşındaki Hüseyin Eryılmaz, 3 ay içerisinde geçirdiği üçüncü kazada sağ yanına devrilerek 50 metre sürüklenen otomobilden sağ çıktı.

Kayseri'de Merkez Kocasinan İlçesi Argıncık semtinde oturan Hüseyin Eryılmaz, Mimsin'de yapımı süren inşaata 38 ZN 796 plakalı otomobiliyle gitmek istedi. Eryılmaz, Kayseri- Malatya yolu Mimsin Kavşağı'nda arkadan bir kamyonun çarpması sonucu direksiyon kontrolünü yitirdi. Sağ yanına yatan otomobil, 50 metre kadar sürüklendikten sonra bir ağaca çarparak durdu. Kamyon sürücüsü durmayarak kaçtı. Otomobilinden çıkarılan Hüseyin Eryılmaz, 112 Acil Servis ekibi tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Eryılmaz'ın sol elinde ve belinde ezilme olduğu belirtildi.

3 AY İÇERİSİNDE 3. KAZADAN DA KURTULDU

Sıva ustası Eryılmaz'ın, geçen 21 Temmuz'da Argıncık'ta kaza geçirerek sağ omuzundan yaralandığı belirtildi. Bu kazadan sonra tedavisi tamamlanan Eryılmaz, 26 Temmuz'da ise inşaata kurulan iskele üzerinde sıva yaparken 6'ncı kattan 5'inci kata düşünceve sağ bacağından yaralanmıştı.

Yakınları 3 ay içerisinde geçirdiği 3 kazadan kurtulan Eryılmaz'ı Allah'ın koruduğunu belirterek, kendisine 'Demir Adam' diye espiri yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocasinan Malatya Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title