Haberler

Ordu'da 3 Ayda 2 Trafik Kazası Geçirdi

Güncelleme:

Ordu'nun Korgan ilçesinde 3 ayda 2 trafik kazası geçiren kadın, hem çocuğunu hem de rahmini kaybetti.

Ordu'nun Korgan ilçesinde 3 ayda 2 trafik kazası geçiren kadın hem çocuğunu hem de rahmini kaybetti.

Korgan ilçesine bağlı Çiftlik beldesinde oturan ve çocuğunu dünyaya getirmek için gün saydığı sırada trafik kazası geçiren Aynur Uysal'ın bütün dünyası yıkıldı. Bundan üç ay önce 8 aylık hamileyken rutin kontroller için özel bir araçla Korgan'dan Fatsa'ya yola çıkan Aynur Uysal, yolda trafik kazası geçirdi. Bulunduğu aracın bir ambulansla çarpışması sonucu vücudunda kırıklar oluşan, aynı zamanda hem beyin kanaması, hem de iç kanama geçiren Aynur Uysal, rutin kontroller için gelmek istediği Fatsa Özel Avrasya Medi Tech Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Anne, Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. İsmail Karataş, Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Çetin Karadağ ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Süheyla Çetintaş tarafından acil olarak ameliyata alınıp başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Ancak Uysal, kaza sonucunda hem çocuğunu kaybetti ve ameliyat sırasında rahmi alındı.

Çocuğunu kaybettiği gibi artık bir daha anne olamayacak olan Aynur Uysal'ın başına gelenler, aslında bununla da sınırlı kalmadı. Genç kadın üç ay önce yaşadığı kazanın ardından bu kez de geçen günlerde yine kaza geçirdi. Öncekine benzer bir trafik kazası daha yaşayan Uysal, Fatsa Özel Avrasya Medi Tech Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Üç ay gibi kısa bir zamanda yaşadığı trajik hadiseler üç çocuk annesi Aynur Uysal'ın hayatını alt-üst ederken, olayı duyanlar tarafından da şaşkınlık ve üzüntüyle karşılandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Korgan Fatsa Ordu Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title