Haberler

3.Antalya TV Ödülleri Adayları Belli Oldu

Güncelleme:

"3.Antalya Televizyon Ödülleri" adayları TÜRVAK Sinema- Tiyatro Müzesi'nde yapılan ön jüri toplantısı sonucunda belli oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı( AKSAV) tarafından düzenlenenen "3.Antalya Televizyon Ödülleri" adayları dün TÜRVAK (Türker İnanoğlu Vakfı) Sinema- Tiyatro Müzesi'nde yapılan ön jüri toplantısı sonucunda belli oldu.

Ömer Uğur, Aytekin Çakmakçı, Yüksel Aytuğ, Bilal Özcan, Çiğdem Tunç, Prof. Dr. Bilal Arık, Metin Uca, Tayfun Talipoğlu, Memet Güler, Atilla Aksoy, Yetkin Dikinciler, Gizem Merve Kaboğlu, Ali Eyüboğlu, Akgün Keskin Sakarya, Adem Akyürek, Sancar Sayın, Kenan Değer'den oluşan ön jüri; 37 kategoride 29 dizi, 170 televizyon programı ve 23 belgeseli oylayarak adayları belirledi. Aday adaylıkları yapımcı firmaların başvuruları doğrultusunda oluşturuldu. 21 Nisan 2012 Cumartesi günü Antalya Mardan Palace Otel'de düzenlenecek gecede sahiplerini bulacak ödüller için soluk soluğa yarış başladı.

Ödül töreni ana iletişim sponsoru olan Bloomberg HT'den canlı olarak yayınlanacak.

RATING REKORLARI KIRAN DİZİLER KARŞI KARŞIYA!

30 Nisan'da yapılacak ödül töreninde, "Adını Feriha Koydum","Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi","Hayat Devam Ediyor", "Öyle Bir Geçer Zaman Ki", "Umutsuz Ev Kadınları" en iyi drama dizisi kategorisinde yarışacak.

Erdal Beşikçioğlu( Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi), Fikret Kuşkan ( Hayat Devam Ediyor), Nejat İşler (Keşanlı Ali Destanı), Halit Ergenç (Muhteşem Yüzyıl), Erkan Petekkay'nın (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) en iyi drama erkek oyuncu kategorisinde karşı karşıya geleceği törende; Meltem Miraloğlu( Hayat Devam Ediyor), Deniz Çakır (İffet), Meryem Uzerli (Muhteşem Yüzyıl), Ayça Bingöl(Öyle Bir Geçer Zaman Ki) ve Songül Öden ( Umutsuz Ev Kadınları) en iyi drama kadın oyuncu kategorisinde yarışacaklar.

En İyi Komedi Dizisi kategorisinde ise; 1 Erkek 1 Kadın, Leyla ile Mecnun, Seksenler, Yahşi Cazibe ve Yalan Dünya dizileri önjüri tarafından ilk 5 aday olarak belirlendi.

Komedi dizisi en iyi erkek oyuncu kategorisinde; Emre Karayel (1 Kadın 1 Erkek), Tarık Ünlüoğlu (Avrupa Avrupa), Ali Atay(Leyla ile Mecnun) , Rasim Öztekin( Seksenler) ve Olgun Şimşek(Yalan Dünya) dizilerindeki performansları ile yarışacaklar.

Komedi Dizisi En İyi Kadın Oyuncu adayları ise önjürinin değerlendirmesi sonucunda; Demet Evgar (1 Erkek 1 Kadın), Oya Başar (Alemin Kıralı), Ebru Cündübeyoğlu (Avrupa Avrupa), Aslıhan Gürbüz (Yahşi Cazibe), Füsun Demirel (Yalan Dünya) olarak seçildi.

Önjüri elemeleri sonucunda en iyi dram kategorisinde yarışan; Hayat Devam Ediyor 10, Öyle Bir Geçer Zamanki 10, Muhteşem Yüzyıl 8 kategoride yarışırken; en iyi komedi dizisi dalında Yalan Dünya 9, Seksenler 6, Leyla İle Mecnun 5 kategoride ana jüri tarafından değerlendirilecek.

3. Antalya Televizyon Ödülleri kapsamında Onur ödülleri Umur Bugay ve Orhan Boran'a takdim edilecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Türker İnanoğlu Yüksel Aytuğ Çiğdem Tunç Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title