Haberler

'3 Adam' Ekibi Yeni Dizi Hazırlığı İçin Programa Ara Verdi

Güncelleme:

TV8 ekranlarında her cumartesi ekrana gelen, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un programı 3 Adam, ekibin yeni dizi hazırlığı sebebiyle yayınlanmıyor.

Her Cumartesi günü 23.30'da TV8 ekranlarına gelen sunuculuğunu Eser Yenenler , İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un üstlendiği gece şovu '3 Adam' uzun süredir yayınlanmıyor.

TV8'DE YENİ DİZİ BAŞLAYACAK

Programın sunucularından İbrahim Büyükak, izleyicilerden gelen sorular üzerine sosyal medya Twitter hesabından açıklama yaparak şubat ayı içerisinde TV8'de yeni bir dizi hazırlıkları içerisinde olduklarını o yüzden programın yayınlanmadığını söyledi.

3 Adam'ın yeni bölümüyle 17 Ocak Cumartesi tv8'de ekranlara gelmeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Eser Yenenler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (43)

erhan:

GEREKSİZ ÜÇLÜ OLDUĞU İÇİN. AÇ KARINLARINI ÖNCE YILMAZ ERDOĞAN DOYURDU SONRA ACUN ŞAHA KALDIRIP HAKETMEDİKLERİ PARALAR VERDİ. İZLEMEM EVİMDE İZLETTİRMEMDE BUNUN GİBİLER OLAMZ OLSUN

36
16
yanıtYanıtla
KavunMobil-IOS:

Acun olmasa ne güzel silinip gidiyorlardı. Bunlar ve bunlar gibilerini Acun kol kanat geriyor. Yanlış ata oynuyor. Bir gün herşey tepe taklak olabilir. Böyle tipsiz at hırsızlarını görmek haberini görmek zorundamıyız. Piyasadaki Boşluk dolduran tipsizler. Yeter.

31
15
yanıtYanıtla
papas yorgo sirtakis:

HAK DiN iSLAMDIR, , BENDE MÜSLÜMAN OLUP, HAYIRLAR YAPMAYI DÜSÜNÜYORUM, , VE AYRICA BU CAHiL ARTISTLERiDE ISLAMA DAVET EDECEGiM. .

18
10
yanıtYanıtla
Orhan Erden:

Beş para etmez bir kötü taklit. Eser Yeneler isminde bir münasebetsizin, komik olacağım diye küstah olan bir densizin önderlik yaptığı sıkıcı bir program. Bu Eser denilen adama YETENEK SİZSİNİZ programında jüri koltuğuna nasıl oturulur birisinin öğretmesi lazım, adam yatıyormu, sırtındamı oturuyor belli değil. Daha evvel o koltukta oturan Ali Taran''a, Sergen''e saygı göstersin. Acun''un programları inişte. Ebru Gündeş ve Eser Yenenler yanlış tercihler.

17
9
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

zaten beceremiyorlardi. yazilmis senaryoya oynar bunlar. acunun en buyuk hatasi bu show.

14
11
yanıtYanıtla
marazaliMobil-IOS:

Bos insanlar

21
2
yanıtYanıtla
erhan:

3 gereksiz adam

20
2
yanıtYanıtla
Sinan:

Daha düne kadar şöhret olmak için 40 takla atan şimdi de insanlara tepeden bakan birbirinden şımarık 3 züppe.

18
3
yanıtYanıtla
Demirganlı AlimobilWeb@haberler.com:

Kim ne yapsın 3 adamı kadın isteriz kadın

14
7
yanıtYanıtla
ongbak:

üçü de bir adam etmez üç yaşındaki bebeler gidin anneniz emzirsin sizi

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title