Haberler

2oktay Vural'dan Kardan Adamlı İlginç Basın Toplantısı

Oktay VURAL'DAN KARDAN ADAMLI İLGİNÇ BASIN TOPLANTISI Oktay Vural'dan kardan adamlı ilginç basın toplantısı MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 4 eski bakanla ilgili soruşturma komisyonunun Yüce Divan'a 'hayır' kararı vermesini ve emekli maaşlarına yapılan zammı, TBMM bahçesinde yaptığı ilginç basın toplantısıyla protesto etti.

Oktay VURAL'DAN KARDAN ADAMLI İLGİNÇ BASIN TOPLANTISI Oktay Vural'dan kardan adamlı ilginç basın toplantısı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 4 eski bakanla ilgili soruşturma komisyonunun Yüce Divan'a 'hayır' kararı vermesini ve emekli maaşlarına yapılan zammı, TBMM bahçesinde yaptığı ilginç basın toplantısıyla protesto etti. Vural ve beraberindeki emekliler, 4 bakanı temsilen yapılan kardan adamın önüne sofra kurup, yerde ekmek, peynir,zeytin ve kuru soğan yedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ilk olarak TBMM basın merkezinde, beraberindeki emeklilerle birlikte arkasındaki duvara 'Kimse görmek istemeyenler kadar kör değildir' yazan ve üzerinde bastonla yürüyen iki kişi ile çalan telefon, para sayma makinesi, dolar ve ayakkabı kutulu afiş asarak basın toplantısı düzenledi.

Çarpık düzeninin bir yansımasını paylaşacağını belirten Vural, "Gerçekten AKP Türkiye'sinin siyaset anlayışını özetleyen çok önemli iki tercih. Bu tercihlerinden biri haram parayı aklamak için verilen rüşvetleri aklayanlarla, emeklilere verilen zam. AKP Türkiye'sinin özeti budur. Atanmış başbakan Davutoğlu yolsuzluk yapanın elini kolunu keserim demişti. Sonuçta ne oldu. Sonuçta Meclis Soruşturma Komisyonuna talimatlarla aklama görevi verildi. Rüşvet ve yolsuzluk çetesi Davutoğlu'nun sesini ve soluğunu kesti, söylediklerini yedirdi, yutturdu. Davutoğlu oldu avutoğlu. Büyük lokma yut, büyük laf söyleme" dedi. Ardından bir kadının kol kesimi ile ilgili kamera karşısında yaptığı tanıtımı izleterek, Başbakan Davutoğlu'na öneride bulundu.

Vural, ayrıca Fatih Kısaparmak'ın 'Haram Saltanatı' ve 'Haydi Artık Türkiye, 'Bir Kerecik Türkiye' isimli şarkılarını dinlettirdi ve emekli ve asgari ücretlilere yapılan zamları da eleştirdi.

KARDAN ADAM ÖNÜNDE SOFRA

Ardından Vural, gazetecileri, danışmanlarının yaptığı ve altlarına ayakkabı kutuları ve içinde sahte dolarların gömülü olduğu bahçedeki 4 eski bakanı temsil eden kardan adamların önüne davet etti ve burada kurulacak emekli sofrasındaki yemeğe zeytin, peynir, kuru soğan ve ekmekten oluşan menüyü yemeye davet etti.

Meclis Soruşturma Komisyonu'nda 4 eski bakanın Yüce Divan'a gönderilmemesi kararı ile emekli maaşlarına yapılan zamları protesto eden Vural ve beraberindeki emekliler, yere bir afiş üzerine kurulan sofraya oturdu ve menülerini yedi. Vural, daha sonra yüzlerinde maske olan kardan adamları tek tek yıkıp, kardan adamların altlarına saklanan dolarları çıkartarak, "Kar bile bunların aklanmasına çok izin vermedi, ama buradaki milletvekilleri bunları aklama yoluna gitti" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Oktay Vural Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title