Haberler

298 Kişinin Öldüğü Malezya Uçağının Sıcak Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Hollanda'dan Malezya'ya giderken Ukrayna topraklarında düşen ve 298 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan kazanın sıcak görüntüleri ortaya çıktı.

17 Temmuz tarihinde, Hollanda'nın Amsterdam kentinden Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a gitmek üzere havalanan Malezya Havayolları'na ait MH17 sefer sayılı uçak, Rusya sınırından 60 kilometre mesafede Ukrayna topraklarındaki bir köyün yakınlarına düşmüş ve uçakta bulunan 298 kişi hayatını kaybetmişti. Uçağın düşmesi sonrasındaki olay yeri ilk görüntüleri ortaya çıktı.

KÖYLÜLER PANİK YAŞAMIŞ

RT televizyonunun yayınladığı amatör kamera görüntülerinde yüksek alev topu ve siyah dumanlarla birlikte, köy sakinlerinin panik içinde olay yerine doğru koştuğu görülüyor. Görüntülerde, uçaktan düşen paraçlar nedeniyle yanan bazı yerlerin köylüler tarafından söndürülmeye çalışılması da görülüyor.


Düşen Malezya uçağının bir parçası

KAZA NASIL YAŞANMIŞTI

Amsterdam'dan Kuala Lumpur'a giden uçak, Ukrayna Rusya sınırı yakınlarında düşmüştü. Uçağın içinde bulunan toplam 298 yolcu ve mürettebat hayatını kaybetmişti. Olayın ardından uçağın füzeyle vurulmuş olabileceği iddia edilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amsterdam Hollanda Ukrayna Malezya Dünya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (10)

hımmmmm:

Aaaa olaydan 1 ay önce malesya uçağı kaybolmuştu hatırlarsanız millet bulunamamıstı hanı okyanuslar arandı tarandı bulunamadı amaaa ne hikmetse 1 ay sonra başka bir malesya uçağı ukraynada düştü amerikan vatandaşlarının öldüğü öne sürülüp abd hükümeti ukraynaya çıkarma yaptı ne güzel çokkk mantıklııı harbiden ne oldu kaybolan malesya uçağı ;???????

12
1
yanıtYanıtla
Ayse Ünal Mobil-IOS:

Her sey olabilir

5
1
yanıtYanıtla
Şervan cekdar Mobil-IOS:

Olamaz bunca zaman nasıl açıklanmadı

3
0
yanıtYanıtla
Samsunlu ismail:

O bir tane kayıp uçak vardıya , kesin onu vietnamlılar kaçırmıştır :D , onlarda Uçak , avrat , silah politikası var diye düşünüyorum , saygılarımla

0
1
yanıtYanıtla
SvsMobil-IOS:

Bence cok sacma bu saate bulunamamış ve sonra bu goruntuler ortaya cıkmış dunya sallandı ve bu haber yeni cıktı

1
0
yanıtYanıtla
TRMobil-ANDROID:

bu kaybolan uçak değil sonradan düşürülen uçak

1
0
yanıtYanıtla
BingöllüMobil-IOS:

Yazıkki ne yazık okadar insan allah bilir düşerken ne yaşadıklarını

1
0
yanıtYanıtla
SeloMobil-IOS:

Arkadaş yine bulunamadı o dediğiniz uçak bu Ukrayna da düşürüler uçak

1
0
yanıtYanıtla
TUĞRUL:

bu o kayıp uçak değil o hala kayıp

0
0
yanıtYanıtla
gss:

kayıp olan ucak bence kacrldı ınsanlar üstnde denye yaplmk ıcın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title