Haberler

BJK Akhisar maç özeti (Beşiktaş Lig maçı geniş özet)

Beşiktaş Akhisar maç özeti ve golleri. BJK Akhisar maçının geniş özeti ve tüm detayları. Süper Lig 13. haftasında Beşiktaş Akhisar takımını konuk etti. Maç özeti ve tartışmalı pozisyonlarını izlemek için linke tıklayın.

Beşiktaş Akhisar maç özeti. 29.11.2015 Beşiktaş Akhisar Belediye maçı golleri. Spor Toto Süper Lig 13. hafta maçlarından maç özeti görüntüler. BJK Akhisar ve Süper Lig'de haftanın maçlarından görüntüler haberler.com adresinde. Lider Beşiktaş Avrupa'dan moralli döndü. 13. hafta karşılaşmasında Akhisar Belediye takımını konuk eden Beşiktaş Süper Lig'de de fire vermeden yoluna devam etmek için sahaya çıktı. Beşiktaş Akhisar maç özeti ve gollerini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız. 

BEŞİKTAŞ AKHİSAR MAÇ ÖZETİ - 29 KASIM PAZAR

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelenin geniş özet görüntüleri ile birlikte mücadelenin hemen sornasında oyuncular ve teknik ekip ile yapılan sıcağı sıcağına röportajları da bu bağlantıda bulabilirsiniz. Süper Lig'in dişli ekiplerinden Akhisar Belediyespor İstanbul'dan alacağı puan ya da puanlar ile üst sıralara tırmanışını sürdürmek isterken ev sahibi Beşiktaş ise liderliği bu hafta da ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırmamak için kazanmak istiyordu. 

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor mücadelesinde Sosa uzak mesafeden attığı golle taraftarları böyle coşturmuştu. 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Akhisar Belediyespor Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title