Haberler

Konya 1 GS 4 maç özeti (3.hafta) Konyaspor Galatasaray özet

Güncelleme:

Torku Konyaspor 1 Galatasaray 4 maç özeti. T.Konyaspor Galatasaray maçı geniş özeti ve 3.hafta Süper Lig mücadelelerinden maç özet özetleri, birbirinden güzel goller. Konyaspor deplasmanına konuk olan Galatasaray ilk galibiyetini aradı maçın geniş özeti ve detayları...

29 Ağustos Cumartesi Torku Konyaspor 1 Galatasaray 4 maç özeti. Torku Konyaspor Galatasaray maçının geniş özeti ve mücadelenin tüm detayları ve Spor Toto Süper Lig 3.hafta maç özetleri.  Konyaspor Galatasaray maç özetini izlemek için haberimizdeki bağlantıları kullanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyet ile tanışamayan Galatasaray Torku Konyaspor deplasmanında 3 puan aradı. Türk Telekom Arena'da Osmanlıspor'a karşı hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet alan Galatasaray Torku Konyaspor deplasmanında kazanarak taraftarının gönlünü almanın hesaplarını yapıyordu. Konyaspor ise ilk iki haftada 2 beraberlik aldı. Sarı Kırmızılı takımı puansız evine göndermek isteyen Aykut Kocaman'ın öğrencileri de ilk iki haftada galibiyet göremeyen takımlardandı.

Torku Konyaspor Galatasaray maç özeti ve mücadelenin maç öncesi - sonrası görüntülerini izlemek için ilgili bağlantıya tıklayınız.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Torku Konyaspor Galatasaray Gündem Haberler

500

Yorumlar (2)

berk:

bundan sonra cimbom çok yasısın

0
0
yanıtYanıtla
berk:

süper cimbom

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title