Haberler

29 Ekim Kutlamaları Başladı

Cumhuriyetin kuruluşunun 90.yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen törenle Valilik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Garnizon Komutanlığı, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sundu.

Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen törenle Valilik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Garnizon Komutanlığı, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sundu.

Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş, askeri ve mülki erkan, kurum müdürleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende ilk olarak Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenkler sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Mutlu, protokolün ve askeri erkanın bayramını tebrik etti. Daha sonra öğrencilerin yanına gelen Vali Mutlu, öğrencilerin bayramını kutlayarak, "Gençler bayramınız kutlu olsun. Nice bayramlara, mutlulukla, huzurla ve başarılarla ulaşmak bütün dileğimiz. Gözlerinizden öpüyorum. Ailelerinize ve kardeşlerinize çok selamlarımızı iletin. Nice bayramlara" dedi.

Konuşmasının ardından Vali Mutlu ve Başkan Topbaş öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Garnizon Komutanlığı Hüseyin Avni Mutlu Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title