Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bahçeci, mesajında, cumhuriyetin kuruluşunun 93'üncü yılını yürekten kutladığını belirterek, böyle önemli bir günde büyük bir gurur yaşadığını ifade etti.

Cumhuriyetin, Türk milletinin bölünmez bütünlüğünün teminatı olmaya devam edeceğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Atatürk, halk egemenliğine dayalı bir devlet şekli olan cumhuriyetin, Türk milletinin karakterine en uygun yönetim şekli olduğuna inanmıştır. Bu inançla kurduğu cumhuriyet, laik, demokratik, sosyal ve hukuk devleti temelleri üzerinde bugünlere kadar ulaşmıştır. Ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan cumhuriyet, Türk milletinin ve yurdunun bölünmez bütünlüğünün teminatı olmaya devam edecektir. Bu gururlu gün dolayısıyla, başta büyük devlet adamı ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızın, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Kırşehir 29 Ekim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title