Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Muş’un Malazgirt ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Muş'un Malazgirt ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Dün Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk koyma töreni ile başlayan tören, bugün de çeşitli etkinliklerle devam etti. Malazgirt Kaymakamlık makamında saat 09.30'da tebrikleri İlçe Kaymakamı Soner Kırlı'nın yerine Muş Vali Yardımcısı Ali Sakar kabul etti. Kaymakamlık makamındaki resepsiyonun ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören alanı geçen Vali Yardımcısı Ali Sakar ve beraberindeki heyet, burada yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamamalarına katıldılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunmasının ardından konuşan Muş Vali Yardımcısı Ali Sakar, cumhuriyetin önemine değindi. Vali Yardımcı Sakar, "Sevgili Malazgirt halkı, gelecek nesilleri şekillendiren değerli öğretmenler, geleceğin rüyası sevgili çocuklar, Anadolu'nun kapısının açıldığı bu kutlu toprakların yiğit insanları, bugün mazisi şanla şerefle dolu yüce Türk milletinin işgale karşı göğsünü siper edip, istiklal mücadelesinin yeniden devlet olma azmini gösterişinin ve modern cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıl dönümüdür. Bugün büyük önder Atatürk'ün çağdaşlaşma savaşını başlattığı gündür. Bu anlamlı günde cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşı kahramanlarımızı rahmet ve minnet ile anıyoruz" dedi.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

Törene Muş Vali Yardımcısı Ali Sakar ve Malazgirt Belediyesi Eş Başkanı Memnune Söylemez, Garnizon Komutanı Serdar Uğurlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, okul müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malazgirt 29 Ekim Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title