Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

AMASYA (AA) – Suluova'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı.

AMASYA (AA) – Suluova'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı.

Hükümet Konağı önünde yapılan törende Kaymakam Hayatı Taşdan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu ile Belediye Başkanı Fatih Üçok tarafından kurum çelenkleri Atatürk anıtına sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutlayarak Taşdan, bayramın cumhuriyet bilincinin yeni nesillere taşınmasına vesile olmasını diledi.

Türkiye'nin bir an önce terör olaylarından kurtulmasını temenni eden Taşdan, "Ülkemizin huzura, güvene ve cumhuriyet niteliklerine eskiden olduğu gibi kavuşmasını diliyorum. Tüm halkımızın bayramı kutlu olsun, sevinçle, huzurla, güvenle ve mutlulukla kutlayalım. Ülkesinde terör hadisesi yaşanan her vatandaş gibi biz de bu bayramların daha coşkulu, daha anlaşılır ve daha anlamlı olmasını hissediyoruz. Bir an önce terör olaylarının biterek ülkemizin tekrar sükunetine ve sakinliğine kavuşmasını diliyoruz. Cumhuriyetin esas niteliklerini yaşadığımız güven ortamını tekrar hissetmek ve yaşamak istiyoruz" dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, yarın Belediye Anfi Tiyatro alanında okul öğrencileri ile halkın katılımıyla kutlanacak.

Kaynak: AA / Yerel

Suluova 29 Ekim Göksu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title