Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Hafik'te Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Hafik ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında tören düzenlendi.

Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Hafik Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Akgümüş, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, hükümet binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Daire amirleri, öğretmen, öğrenci, askeri ve mülki erkan ile vatandaşların katıldığı tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Cumhuriyetimiz'in 91. yılını kutlarken, bugünün anlam ve önemine binaen yapmamız gereken şey, hem sahip olduğumuz değerlerin muhasebesini yapmak hem de ileriye doğru bakmaktır. Bugün, her zamankinden daha çok çalışmaya, özgüvene ve milli dayanışmaya ihtiyacımız vardır" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin entelektüel ve bilimsel üretimiyle, dünya devletleri arasında hakettiği yeri almak zorunda olduğunu vurgulayan Özadalı, "Çünkü sadece bizim için değil, bizimle ilgili oyunlara alet olanlar dahil bütün dünya için hayırlısı bu olacaktır" açıklamasında bulundu. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

29 Ekim Hafik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title