Haberler

29 Ekim Akşamı Selçuklular Tek Yürek Olacak

Selçuk Belediyesi, cumhuriyetin 92. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 29 Ekim akşamı saat 20.00’de İstasyon Meydanı’nda meşalelerle yürüyüş düzenleyecek.

Selçuk Belediyesi, cumhuriyetin 92. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 29 Ekim akşamı saat 20.00'de İstasyon Meydanı'nda meşalelerle yürüyüş düzenleyecek. Atatürk anıtı önünde son bulacak yürüyüşte fener alayı da yapılacak.

Selçuk Belediyesi, cumhuriyetin 92. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde ilçedeki birçok resmi kurumlar ile birlikte ortak yürüyüş düzenleyecek. 29 Ekim akşamı saat 20.00'de Selçuk İstasyon Meydanı'nda başlayacak olan yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde son bulacak. Selçuk Lisesi Bando Takımı eşliğinde yapılacak olan yürüyüşü Türk bayrakları ve meşaleler aydınlatacak.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, oldukça yoğun katılımın beklendiği yürüyüş için tüm Selçukluları 29 Ekim akşamı İstasyon Meydanı'na davet etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi 29 Ekim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title